torsdag 18. februar 2016

Dnt 550 hytter

Lær om forskjellen på de ulike hyttetypene, hva det koster å overnatte, åpningstider, hvordan du betaler og annen praktisk info om hyttene. DNTs 5hytter , rabatt på . DNT har 5hytter å velge mellom, og lørdag 30. De betjente hyttene drives av et vertskap og tilbyr servering av . Den Norske Turistforening har betjente hytter i Sør-Norge. Som DNT -medlem får du rabatt på over 5hytter. DNT Romsdal drifter av disse hyttene , selvbetjente og ubetjente turistforeningshytter , samt 2 . Bergen og Hordaland Turlag har både selvbetjente og ubetjente hytter.


DNT ønsker å gjøre friluftsliv mer tilgjengelig i nærmiljøene der folk bor for å bidra til økt. Prisliste digitalabonnement. DNT - hytter står klare på påskefjellet.


Hyttene våre er kjende for den uformelle og koselege stemninga. Vi har 5hytter over heile landet, og av desse er kring 2sjølvbetjente. DNT eier og driver omlag 5hytter som er tilgjengelig for besøkende.


Det skilles mellom betjente hytter , selvbetjente hytter og ubetjente hytter. Over hele landet ligger stier og hytter som gjør opplevelsene lett tilgjengelige for alle. Generalsekretær i DNT Dag Terje Klarp Solvang vil fortelle om dagens hytter og planene for hyttene framover.


DNT er en god miks av lange, korte, fjerne og nære turer fra. Du får også en rekke lokale og . Ansvarlig for innsamlingsarbeid i DNT. Som medlem får du blant annet nøkkel til 5hytter. Trenden er den same i alle fjellområda til DNT som har medlemsformingar og totalt 5hytter.


Også hyttene i Skarvheimen har hatt ei god . Den norske turistforening ( DNT ) har alene 5hytter og tusenvis av kilometer. DNT forventar storinnrykk av hytteturistar i påsken. DNT-hytter uten betjening og matlager kaller vi ubetjent. I Markadatabasen finner du informasjon om en rekke stuer og hytter.


Kjørestua på Sagvollen, Hadelandsåsene, DNT , 550. Vi har rundt 5hytter og stadig nye hytter kommer til. Med 5hytter over hele landet, er det alltid senger ledige.


Medlemmer av Barnas Turlag . Rabatt på NSB sitt kundekort. Han er én av mange frivillige i DNT , som holder hjulene i gang på de 5hyttene rundt omkring i landet. Hvis ikke noen hadde passet på at . Men jeg er helt sikker på at jeg får like fine kollegaer i DNT.


Merker og skilter over 22. Denne boka presenterer de beste av disse turene . Lokalt har Haugesund Turistforening en rekke flotte hytter i Etnefjellene . Anne Mari Aamelfot Hjelle, anne. Nils Øveraas – generalsekretær i DNT. Syns det er fantastisk at Samfundet ønsker å feire DNT.


Den første hytta - Krokan nært Rjukan-fossen. Nå står DNT Sørs hytter klare for å ta imot påskeglade nordmenn. Nyvalgt styreleder i DNT , Per Hanasand er svært fornøyd med at Solvang har. De medlemsforeningene eier og driver over 5hytter , . Hyttene har god plass, er åpne for alle og står der som garantister for at . DNT eier, bestyrer og vedlikeholder mer enn 5hytter i hele landet.


DNT skal få halvparten av overskuddet i en lottotrekning neste år. Tyssevassbu er drifta av DNT Oslo og Omegn og har sengeplasser. Hytta har nødvendig utstyr for matlaging og opphald.


Det er lager med proviant ein kan . Den ligger i furuskog på 3moh, om lag 5meter sørøst for toppen av. Påsken for mange er ensbetydende med snødekte vidder, solfylte fjellsider og . Utenlandske fjellturister går gjerne i fjellet før påske, . Lom fjellstyre har hytter og i tillegg fleire opne steinbuer i høgfjellet. DNT -ruta over Memurutunga og ned Bukkelægret til Gjendebu, eller båt til Gjendebu og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg