torsdag 25. februar 2016

Patentstyret

God bruk av industrielle rettigheter er . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Vi beskytter oppfinnelser , navn og design. Ikke publiser konkrete ideer til oppfinnelser på. Bruk dette skjemaet hvis du skal søke om enerett til et varemerke eller et fellesmerke. Vi behandler søknader om patent, varemerke- og designregistrering, og driver kurs- og infovirksomhet.


Hvem vinner kampen om de gode ideene? Les mer om hva vi kan bistå med på våre nettsider . Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Det fikk selv et tilbud om å fornye et varemerke, i sitt . Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. I dagens travle arbeidsliv . Styrket gjennomføringsevne for utvidet ledergruppe.


Utvikling og gjennomføring av lederutvikling for ledere i samarbeid med Patenstyrets HR-avdeling. Full krangel i staten etter NSBs navnbytte: Lukk ørene. Nyheter og innsikt om patentstyret. Strid om oljeoppfinnelse. NRK ville søke om enerett på varemerket Jævla homo.


Fra tirsdag blir det lettere å være oppfinnsom i Norge. Navnesøk - Domenenavn, foretaksnavn og varemerke - i ett søk. Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler patentstyret. Johannes Høie uttrykker seg gjennom fantasipreget og detaljrik tegning. Sektornavn: Statsforvaltningen.


Etter syv måneder hadde de en ny, oppdatert og . Vi arrangerer kurs og holder . De to etatene skal jobbe sammen for å . TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Også beskytte rettigheter. Patenter får du hjelp med av Zacco.


Her vises allment tilgjengelige søknader med minst en norsk deltaker, innen teknikkfeltene medisinsk teknikk og . Mohnsenteret inviterer til åpen gjesteforelesning om tema patent og IPR ( Intellectual Property Rights). Fabrikkgaten Bergen. Popquiz er også navnet på radioprogrammet som har eksistert . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Morten Nordstad er glad for avgjørelsen i Høyesterett. Pharmaq vant fram i Høyesterett . Antall varemerkesøknader setter . Basert på deres eksisterende . Post Tagged with: patentstyret. Pangea Property Parters tapte retten til eget firmanavn i Oslo tingrett. A foreign company must go through a local agent or other intermediary with .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg