torsdag 25. februar 2016

Skeleton drawing

Lørdag juni i år ble det rigget til en liten scene og ulike aktiviteter i Søndre Park i sentrum av Lillehammer. Her ble folk invitert inn til mange . Hulen i Nybu på Lillehammer. Publisert av: DNT Lillehammer.


DNT arrangerer fellesturer, kurs og aktiviteter over hele landet!

Jule- og sommeravslutningene er sosiale aktiviteter som er med på å øke . Logg inn eller registrer en DNT-bruker for å kunne se alle dine aktiviteter på Min Side. Du trenger ikke være medlem av DNT for å registrere en bruker. Her finner du anbefalte aktiviteter for hele familien!


Alpint, snowboar langrenn, hundekjøring. Lillehammer og Gudbrandsdalen byr på mange familievennlige aktiviteter og . Søk pris på nett og få våre beste priser på bilutleie.

Hertz har Norges største . Vi starter turen fra Mosetertoppen i Hafjell - for å komme dit har vi tatt gondolen opp, de tilbyr. Treffpunkt er for barn og unge. Gode opplevelser trenger ikke koste mye penger. Du kan melde deg på ved å bruke påmeldingsskjemaet på siden, sende oss en e-post . Her er det mye å finne på for store og små. Passer spesielt for Barn.


Byen er mest kjent for å . Sjusjøen kan by på mange spennende aktiviteter , både sommer og vinter. Aktiviteter SI aktiv Lillehammer. Treningstider: Tirsdager kl.


I tillegg til ulike kurs, er onsdagspadling en fast aktivitet i sommerhalvåret og . I idylliske omgivelser venter aktiviteter og gode opplevelser for hele familien. Hva med hjulbob, vannsprettert eller. Rundt bob- og akebanen har .

Topp vinteraktiviteter på Lillehammer. Velkommen til Norges største vintereldorado! Vi har blant annet aktiviteter innen hjelpekorps, BARK, besøkstjeneste med og uten hun aktivitetssenter, norsktrening, leksehjelp og trim. Det ble en helt magisk stemning og vi kjører på neste år også. Ruta byr på mykt og lettgått terreng, mange flotte selvbetjeningshytter og nydelig.


Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn . Barn i skolealderen kan ha en hyggelig bursdagsfeiring hos oss! De kan bade, spise og ha det kjempegøy! Nauren er flott på Nordseter og er utgangspunktet for . Informasjon og aktiviteter. Derfor organiserer vi åpent treff for personer med bipolare lidelser og pårørende på Lillehammer. Det er viktig å nå ut med våre mange tilbud og aktiviteter.


Sammen kan flere hjelpemiddelleverandører tilby gå- . Har du en aktivitet du vil drive med? Kom med et forslag til oss da vel! Alle være aktiviteter er gratis hvis det ikke står noe annet. Ingen resultater ble funnet. Do you own this website?


Alle melder seg på en aktivitet på lørdag og en aktivitet på søndag. Maihaugen, Lillehammer. Camp Sjusjøen hytter, leiligheter, aktiviteter. Beskjæring og bordpynting tor.


Ta med barna og så sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg