torsdag 18. februar 2016

Sjokoladekake med kefir og kanel

Det beste med denne kaken er at den er laget med kulturmelk det gjør at den holder seg god og saftig lenge. Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake. Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store.


Verdens beste sjokoladekake. Den er ekstremt usunn, men usunt er lov til fest, sier Rune M. Andersen forteller at kefir gjør . Malt kanel , kardemomme, ingefær og nellik. Enkel sjokoladekake i langpanne. Det er en saftig og god kake som er enkel å lage, og et godt alternativ til sjokoladekaken.


Bland først sammen kefir , sukker og natron. Langpannekake med kanelfyll. Rør sammen kulturmelk, natron og sukker. Bland sammen resten av de tørre ingrediensene, og hell oppi dette litt etter litt, samtidig . En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god. Flaks at du hadde kefir til overs;-) og takk for hyggelig hilsen.


Pisk mykt smør sammen med sukker. Bland alt sammen, ikke rør for mye, da kan den bli litt seig! Denne oppskriften har vår gode. Stek i en langpanne, 175 . Datteren min blir fire og vil ha sjokoladekake , men erfaringsmessig liker hun ikke sjokoladekake med for mye sjokoladesmak(!) eller annet . Surmelk- sjokoladekake. Himmelsk sjokoladekake : dl sukker.


Krem 1gram mykt smr pk melis ss oboy Lett . Saftig og enkel kefirkake i langpanne (med sjokoladeglasur.). Herlig sjokoladekake med god kryddersmak. Bruk opp resten av krydderet du kjøpte til jul, og pynt kaken etter fantasien.


Mangler: kefir Wenches kjøkken on Instagra“Tirsdag 30. Kaka blir så saftig og god takket väre kefir. I denne varianten, hvis oppskrift jeg har fått av . Lag en deilig kake med kokos og kanel.


Kefir gjr kaken ekstra saftig. Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne. Pins på baking av Tone Karlsen. Min søster Torunns kefirkake. Dette er en skikkelig god og saftig sjokoladekake.


Glasur 1g smør 2g melis ss kakao ts vaniljesukker 3–ss varm kaffe. Flytende Melange (til pensling) . Rr til slutt inn ett og ett egg i rren sjokoladekake med kefir uten egg. Fotballbane-kake er en enkel sjokoladekake i formet som en fotballbane.


Start med å sette steikeomnen på 175° og gjere klar ei cm-form. Det er få ting som kan måle seg med en saftig sjokoladekake. De fleste har med sjokoladekake så andre varianter hadde jo vært greit. Ingredienser: 1l kefir. Her er et enkelt triks for en ekstra saftig sjokoladekake.


Tilsett skummet kulturmelk og rr det sammen med siktet hvetemel, kanel og natron 3. Hell rren i en liten langpanne 20×cm . Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en . Bruk gjerne kjøkkenmaskin med K-visp. Ha kefir , natron, kanel og sukker i en stor bakebolle. Nydelig sjokoladekake som holder seg saftig og myk i 4-dager i kjøleskapet.


Kan også fryses ned og. Sjokoladekre1gr mykt smør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg