mandag 18. juli 2016

Akebrett baby

Cruiser Baby fra Stiga er en sikker og komfortabel modell for familiens minste. Et stødig og solid akebrett for barnets første aketur. Baby Bob kan brukes så snart barnet er sterk nok i ryggen til å sitte selv.


Hos XXL har vi et stort utvalg av akebrett til barn og baby fra kjente merker som Stiga. Akebrettet har høy rygg for god støtte . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. BABY BOB ER ET LETT OG STABILT AKEBRETT FOR DE MINSTE. AKEBRETTET HAR MYKT SETE MED POLSTRING SOM HJELPER BARNET å HOLDE . STIGA akebrett er av god kvalitet og gjør vinterdagene ekstra . Sammenlign priser på Stiga Sports Baby Cruiser Vinterleke. Finn beste pris og les anmeldelser - vi.


Hos oss finner du mengder av tøffe akebrett til barn som elsker snø og utelek. Med ryggstøtte og belte. Hamax Baby Bob akebrett er det første akebrettet du kjøper til ditt barn. Guide til hvordan du velger riktig akebrett for babyer, små og store barn. Tips og råd til hvordan du unngår skader i akebakken.


Dette akebrettet er uten bremser, så de minst e er avhengig av at foresatte alltid passer godt på. Stjernestøv, du er viktig! Ti på åtte i dag morges ble en stjernestøv-ekspert intervjuet på Østlandssendingen, . Du finner også andre Utendørsleker produkter fra STIGA hos Lekmer.


Lagerbeholdning: På lager. Estimert leveringstid: dager. Dette er et solid og stødig akebrett med ordentlig sete med isolerende pute og setebeltet. Svarer vanligvis innen tre timer.


Vær oppmerksom på at utstyret som er avbildet ikke er identisk med utstyret som lånes ut. Error rendering component. Her finner du praktisk utstyr og tilbehør for preparering og smøring av ski. Babyakebrett med ryggstø og enkel sele nok . Stoffposen følger ikke med.


Et akebrett for de aller minste. Den lille barnebutikken. Sider som denne siden liker. Nylig innlegg fra side.


Stiga babyakebrett er et stabilt og sikkert akebrett med stropper som gjør at barnet sitter trygt i sleden. En god og høy rygg forsterker stabiliteten. Markedets beste og sikreste babyakebrett.


Sele, varmepute og drasnor følger med. Istedenfor snor har denne modellen håndtak, som på en barnevogn, noe som gir deg mye . Drasnor og isolert sete, 68xcm. Her har de en rattkjelke etter pappaen, som de bruker sammen. Vurderer om vi skal kjøpe akebrett med ratt . Bilen utvilker barnets hånd-øye koordinasjon og fantasi. Se vårt store utvalg av akebrett fra TOYS R US ved å gå inn på vår hjemmeside.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Se mer på siden vår og få fri . Dra frem barnet ditt i et stødig og bekvemt babyakebrett. Når snøen blir for mye for vognen så passer dette akebrettet perfekt - med et godt utformet sete og . Pris: kr 56Pris inkl. Baby - akebrett med polstring i rygg og sete, med sele over magen.


Stødig og solid akebrett for de minste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg