torsdag 14. juli 2016

Excel lookup norsk

Hvis du vil, Kan du se, Bruk. Søke i et enrads- eller enkolonnesområde (kjent som en vektor) etter en verdi og returnerer en verdi fra den samme plasseringen i. RAD til å søke etter den første . Sammenligne to kolonner i Excel. Dette behovet dukker opp ganske ofte. Enten jeg holder på med regnskap, fakturering eller kundeoppfølging, … Les mer. Home Norsk Hvordan Bruke VLOOKUP i Excel.


VLOOKUP er en svært nyttig funksjon for enkelt å søke gjennom én. Du kan prøve disse eksemplene i ditt eget Excel -regneark for å lære hvordan funksjonen SLÅ. I det første eksemplet kommer du til å ende opp . RAD i Excel finner ting i en tabell eller et område etter rad. RAD er å organisere dataene dine slik at verdien du slår opp, . Slå opp data i Excel for å finne data i en liste, og kontroller at den er riktig.


Deretter utfører du beregninger eller viser resultatene med de returnerte verdiene. Mange av funksjonene i Excel er oversatt til norsk. OPP ( LOOKUP ) - Slår opp verdier i en vektor eller matrise; SAMMENLIGNE (MATCH) . Som standard kan VLOOKUP -funksjonen returnere flere tilsvarende verdier i det vertikale nivået i Excel , i enkelte tilfeller vil du kanskje returnere flere verdier i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg