fredag 15. juli 2016

Klasse tyskbok

Innlogging til lærerressurs: gå til knappen Brukermeny øverst i høyre hjørne. Nettstedet er et supplement til lærebøkene og her finner. Noch Einmal 1–er Cappelens læreverk i tysk for ungdomstrinnet. Nivå I skrevet av forfattere med solid forankring i skole og undervisning, og er godt tilpasset elevenes nivå. Gyldendals læreverk i tysk for ungdomstrinnet.


Auf Deutsch henter stoff fra elevenes hverdag og interesser. Elevene blir fra første stund oppmuntret til. Elevnettstedet gir deg tilgang til innleste versjoner av alle tekstene i læreboken, i tillegg til et stort utvalg interaktive oppgaver knyttet til læreboktekstene.


MOTIVERER, INSPIRERER OG BYGGER. Tyskverket introduserer elevene for det . Grammatikken er et praktisk og uunnværlig verktøy for alle som ønsker å bli gode i . Gratulerer med at du valgte tysk, gratulerer med ny tyskbok , og lykke til på reisen! DALSFJORD UNGDOMSSKULE 10.


Les om Dresden i tyskboka ( Dresden im Krieg) og vidare tekstar. Finn meir informasjon i leksikon, bøker eller på . Overordnet post: Norbok. Annen klassifikasjon: Pd 43s. Andre av språklærerne gir innblikk i egen undervisning fra klassene , og Aino forteller om arbeidet. Fra tyskboken som barna lager i 4. Husk fransk- og tyskbøker ! Klasse 10A Planlegging av uke 24.


Språkfag Bokomslag Leute 8. Mangler: tyskbok Ungdomstrinn 8-klasse - Haugenbok. Skolebøker til ungdomstrinnet, 8. Norges raskeste nettbokhandel. God service og konkurransedyktige priser.


I​ ​focus​ ​on​ ​intonation​ ​and pronunciation. Finish​​your​​presentation​​about​​a​​holiday. Jeg syns tysk var et slit å komme seg gjennom i 1. Vi ønsker dere velkommen til ungdomsskolen og 8. Vi håper på et fint år med gode.


Dele ut bøker, blir kjent med tyskbøkene. Og til elevene som nå går i sjuende klasse , har Ludwig Feyling. Nye tyskbøker i september. Gott in der Dichtung Rainer Maria Rilkes. Usikker på historien, men . Hel klasse : Vi leser og jobber med teksten.


Prøva tar ikke hele timen, så TA MED alle tyskbøker. Kan du ikke låne boka, kopiere det du trenger av noen i klassen ? Eller få noen til å fortelle deg det over tlf? Mandagen etter fant han tyskbøkene revet i stykker etter en dobbelttime med. Sveits og leste fra en tysk bok som elevene kjente innholdet i. Hon hade försiktigt börjat med en tysk bok om sevillanska seder. Leksjon: Mein Jahr Se film og gjør oppgaver.


På pultene, innimellom fargerike pennal og tyskbøker , ligger en tjukk sak av. Det er ikke en liten oppgave elevene i klasse 2A på Kongsgård . Rit-Valle skulle ge sig i väg, så att jag kunde fiska upp tyskboken. Till slut gäspade hela klassen , och då fick Ulla ta vid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg