torsdag 28. juli 2016

Heiskort hafjell

Heiskort kjøper du enklest online. Har du et Axess-kort fra før kan dette fylles opp på . På denne siden får du full oversikt over priser på heiskort i Hafjell. Velg det heiskortet som passer deg og dine best, enten det er dagstur eller sesongkort. Fyller du på ditt Axess-kort online kan du gå . Husk at heiskortet må aktiveres i det anlegget du kjøper heiskortet i, selv om det fungerer i både Hafjell og Kvitfjell. Dersom du skal kjøpe sesongkort må dette . Trysil og Hemsedal til kroner på Hafjell.


Hafjell -eier Alpinco melder at heiskortsamarbeidet mellom Hafjell , Kvitfjell, Skeikampen, Sjusjøen og Gålå er avviklet – men det stemmer ikke. At heiskortet holder så lenge som du har betalt for og at det ikke blir . Hafjell Your personal details will be passed onto the ski resort when you submit your ticket number and used for marketing purposes . Fikk du ikke Åpen Bakke- heiskort til Hafjell på søndag? Hafjell alpinsenter gir i samarbeid med Øyer kommune gratis årskort til alle barn i barneskolen. Forsesongen har vist seg å være formidabel, skriver Alpinco i en pressemelding.


Det har vært en økning i salget av antall heiskort med 14 . Hafjell Resort - Hytter, leiligheter og hotell i Hafjell ved Lilleputthammer og . Inkludert dagers heiskort. Unn deg en weekend i flotte omgivelser med deilig mat og supre skiforhold. Nermo ligger rett ved Hafjell Alpinsenter med egen ski . Legg din dagstur eller skiferie til.


Kjøp heiskort på nett, slipp billettkø og dra rett i bakken. Skeikampen Alpinsenter tilbyr ulike typer skipass – finn det som passer deg best her. Skibussen til Hafjell har oppstart 26. To heldige vinnere får hvert sitt to-dagers kort.


Med et deilig adrenalin-kick på kjøpet. Du må svare på følgende spørsmål: 1. Husk at arbeidsdager under E-cup teller ved opparbeidelse av heiskort. Lillehammer Ski Pass er kortet også gyldig i Skeikampen, Kvitfjell og Hafjell. Det er utarbeidet pakker inkl.


Informasjon om priser og kontaktinformasjon er tilgjengelig på Oppdal Alpins (arrangørs) nettsider. Ledsager får gratis heiskort og rabatt til personen ledsagerbeviset er. Skiskole ukesaktiviteter i Hafjell opplevelser. Både Hafjell Alpinsenter, Kvitfjell Alpinsenter, Sjusjøen Skisenter og. KIDS-pass som inkluderer dagers heiskort , dagers skiutleie . Ta kontakt med hafjell kvitfjell booking på who gave harry the firebolt telefon eller.


Drøye timer unna Oslo ligger Hafjell. Hafjell takker for seg og setter fullt trøkk frem mot åpningen av Hafjell Bike Park 15. Hafjell er første skianlegg i Norden som tilbyr automatisk filming og.


Hafjell i februar fikk status som nasjonalanlegg for de tekniske. For de som ikke har behov for sesongkort, er det rabatt på heiskort frem til 10. Hos oss kan du kjøpe skikort enten du ønsker enkeltturer i skiheisen eller sesongkort for både barn og voksne. Følg med tidlig i sesongen, da har vi ofte gode . Mens store deler av landet vil få en grønn jul, melder Hafjell og.


Den populære fordelen, der man ved registrering på MySkistar får gratis dagskort i Hemsedal og Trysil. Hver enkelt må derfor registrere seg. Bestil skilejen hjemmefra – det er nemt og enkelt.


Påmelding nederst på siden innen mandag 7. Fra fredag kan du kjøpe heiskort til alpinanlegget på Hafjell samtidig som du kjøper melk og brød. Vi har valgt ut to utleiehytter i ulik priskategori på Hafjell. Det burde vært mulig for innenbygdsboende i alle aldre å få kjøpe rabattert sesongkort i Hafjell.


Både mtp vintersesongen og sommersesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg