onsdag 27. juli 2016

Glasur uten melk

Jeg skal bake sjokoladekake på lørdag og har lyst til å pynte den med glasur. Kremkake eller sjokoladekake uten melk 31. Glasur til sjokoladekake til allergiker 28.


God sjokoladeglasur uten melkeprodukter og gluten? Laktosefri sjokoladeglasur ? Denne saftige sjokoladekaken er laget helt uten melk , men er full av den gode. Sjokoladekake uten melk.


En av gjestene, en liten gutt, kan ikke ha melk - og sjokoladekake sto på ønskelista. Oppskriften er uten egg og melkeprodukter, men kaken får likevel en. Alternativt går det bra å bare sikte litt melis over kaken, for den er kjempegod også uten glasur. Laget denne kaken til min søster som er allergisk mot både egg og melk.


Den får du til uten meieriprodukter også - tro det eller ei! Gulrotkake uten melk og gluten - Gulrotkake er utrolig godt, og du vet den syrlige. Oppskrift på sjokoladeglasur uten melk og smør, til langpannesjokoladekake. Denne sjokoladekaken får tennene til å løpe i vann. Det er mulig å lage den i to varianter med samme ingredienser.


En med grovere konsistens . Dersom du ønsker å lage den uten melk bruker du margarin uten melk. Det er å fæncy å kalle det for cupcakes, men jeg må innrømme at jeg fortsatt foretrekker å kalle dem muffins, og maule dem varme rett fra muffinsbrettet uten. Det er ikke noe mål på denne oppskriften fordi den fungerer fint uten. Melk eller sitronsaft kan også brukes.


Det finnes melange uten salt og melk. Og jeg har oppskrift på sjokoladekake som du godt . Bland sammen smør, melis, vaniljesukker, kakao og kaffe og rør alt glatt over svak varme. Smelt smør og avkjøl litt. Ha i melk og vaniljesukker, rør godt.


Bland inn kakao og melis og rør til du får en glatt og klumpfri glasur. Bre glasuren over kaken og ha . En saftig og kremet gulrotkake uten melk er perfekt til både hverdag og fest. Man kan også bytte ut egg med ekstra bakepulver, slik at den blir helt vegansk. Kaka er uten tilsatt sukker, og kan lagast uten både gluten og melk #128578;. Eg har delt eit par bilder den siste veka, og når eg delte bildet under . Så hyggelig å høre at kaken falt i smak.


Smøret kan du bytte ut med margarin uten salt og melk , eller dl nøytral olje. Har du glutenallergi kan du bytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg