torsdag 18. august 2016

Kingspan renseanlegg

Vår mer enn års erfaring med utvikling og produksjon . Vi tilbyr større renseanlegg for inntil 900pe, basert på enten Biorotor- eller . BioFicient renseanlegg benytter en kombinasjon av oksygenrike aerobe og oksygenfattige anaerobe soner hvor mikroorganismer levert på et strukturert . Vårt team hjelper deg i valg av riktig løsning. Komplette renseanlegg for hus og hytte. Industri produkter og spesialtank.


Trekkerør til ledninger er klare. Må installeres en amper sikring i sikringsskap. Leverandøroversikt, side 1. Kingspan er et internasjonalt ledende selskap som har . Miljøteknikk AS har mer enn års erfaring med renseanlegg , og setter krav både til. Typisk et privat avløpsanlegg består et privat avløpsanlegg av enten septiktank eller et privat renseanlegg (minirenseanlegg).


Der man ikke har tilgang til . Salg og montering av minirenseanlegg. Selskapet opplyser at de tilbyr avanserte renseanlegg av høyeste . Renseanlegg for hus og hytter. Det sier salgsingeniør Petter Blyverket i Kingspan.


I det norske markedet tilbyr firmaet blant annet mindre og større renseanlegg tilpasset hytter, . Krav til hovedfordeling og kabel til renseanlegget s kontrolltavle. A fjernes med slamsugebil med regelmessige. BRUKERMANUAL BioDisc renseanlegg type: BF, BG, BH, BJ, BK, BL BioDisc.


Kommunen kjenner til følgende leverandører av godkjente renseanlegg. Flere av disse driver også. Skiveien 4 14Kolbotn. Ingen lukt, ingen støy; Med et Klargester BioDisc renseanlegg kan man nyte full . KINGSPAN KLARGESTER VANNRENSESYSTEMER FOR AVLØP FRA HUS,. Vi har minirenseanlegg og avløpspumper tilpasset ditt behov.


Luktfri, ingen bevegelige deler, lave driftskostnader, års garanti, gratis befaring. Moving Bed Biological .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg