onsdag 31. august 2016

Sjøvannsbestandig aluminium

Komplette og varige løsninger i aluminium for tak og fasade. Våre strekkmetallplater er produsert i Norge med aluminium fra Nordiske produsenter. Sjøvannsbestandig aluminium heter Al57S.


Finnes en rekke andre navn også, avhengig av hvilken spec de er laget etter fra verket, men spør . Korrosjon mellom aluminium og syrefast stål innlegg 17. Sveis av sjøvannsbestandig aluminium ? Aluminium - må det elokseres? Flere resultater fra baatplassen. I ren form er aluminium et metall med lav styrke. Alufish er laget i sjøvannsbestandig aluminium av høy fasthet.


Samme kvalitet finner en bl. Dette er en kvalitet som gir den riktige . Trenger du hjelp med sveising av aluminium? Alucore er en aluminium honeycombplate hvor en kjerne av honeycomb er.


Et viktig punkt er at båtene er bygget med riktig legering eller det som beskrives som ” sjøvannsbestandig aluminium ”. Denne oksyderingen beskytter aluminiumen og stopper videre . Værbeskyttelse og mekanisk beskyttelse av isolasjon gir høyere kvalitet, forlenger levetiden og gir et bedre inntrykk av installasjonen. Selvlensende: Nei, tømmes med fastmontert pumpe. Denne båten bygges i kraftig sjøvannsbestandig aluminium. Vi har konstruert et styrhus i aluminium som går helt ut til rekkene på begge sider, og har dør både . Hofsøy Mekaniske AS påtar seg oppdrag innenfor sveising av stål, rustfritt, aluminium.


Sakkyndig uttalelse vedrørende hull i aluminium bakkdekk. De hurtiggående båtene vi bygger er laget i sjøvannsbestandig aluminium. Siden vi begynte med aluminiumssveising på midten av 50-tallet, har vi jobbet . Den fantastiske MTK forovervendte tårnet er designet for å utfylle og forbedre utseendet på din båt.


Du har et valg av polert og anodisert aluminium tårn eller en . Bryggetrapp i eloksert ( sjøvannsbestandig ) aluminium. Stigen kan vippes opp av sjøen. Gode brede trinn og solide håndgrep. Leveres i og trinns modell. Innstikksikker ventilprofil . Produktkarakteristikker.


Platene leveres med runde hull eller slisser i flere . Da de er produsert i sjøvannsbestandig aluminium er de mindre utsatt for smelting ved eventuell brann. Materialene er ikke antennelige og egner seg derfor . Akustiske rister leveres i mange forskjellige overflater og materialer, helt fra vanlig galvanisert plate til rustfritt stål og sjøvannsbestandig aluminium. Båtbyggeri med basis i sjøvannsbestandig aluminium , samt utvikling og produksjon av hydraulisk dekksutstyr i aluminium.


Skapene bør normalt sett være dobbeltvegget og utført i sjøvannsbestandig aluminium slik at kondens- og korrosjonsproblemer unngås. Gjennom Hydal leveres . Båtshake i enklere utgave. Bestill direkte i vår nettbutikk.


Tilknytningsskapene er bygget i høykvalitets sjøvannsbestandig aluminium og er UV-bestandig lakkert. Ventiler skaper en goretex-effekt og gjør at skapene . Skapene er produsert i sjøvannsbestandig aluminium med slitesterk og miljøvennlig pulverlakk, noe som gir en høy finish og god holdbarhet. Annet materiale leveres på forespørsel. Back Saver er produsert av sjøvannsbestandig aluminium. Ordren inkluderer sett, hvert sett bestående av stk.


Landgang i aluminium med fagrekkverk og flaps, L 0m Bredde:. Konstruksjonen gir kondensfritt skap. Ferdig byg utstyrt, koblet og klare til bruk. Enkel sammenkobling av flere skap.


Dobbeltvegget skap i sjøvannsbestandig aluminium ,. Innvendig dør med vrider klargjort for Trioving.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg