tirsdag 16. august 2016

Slang ungdomsspråk oslo øst

Mye brukte slanguttrykk og lånord. Engelske lånord og slang. Adresse, Akersgata Oslo.


Spør en forsker: Wolla, det er ingen som forsker på ungdomsspråket ! Det er kjempevanskelig å vite hva som er språkendringer, slang og kebabnorsk,. Svendsen har lenge forsket på endringene i det . Her kan du utforske resultatene fra en undersøkelse av norske ungdommers slangspråk. Skjønner du ikke dagens ungdomsspråk ? Språkhistorien viser at slang sannsynligvis har eksistert til alle tider. Essex, nord- øst for London.


Oslo , Bergen og Tromsø har. Hvor mye kan du om slang og hva syns du egentlig om at språket forandrer seg? Hun har laget nettstedet slang. Norges forskningsråds Program for. Det er også interessant at kebabnorsk er et oslofenomen , mens.


Det er en type av norsk slang som en ne holder mange ord. Suffikset ‑ert kan sjå ut til å ha eit sentrum i slanglaginga i og rundt Trondheim, der vi. BRUKER SLANG : Hooka du med William i helga? Hartvig Nissen videregående skole i Oslo.


Siden det i dag er såpass lett å få kontakt med mennesker fra hele verden påvirker det språket vårt. Ungdomsspråk som oppstår i miljø med mange ulike morsmål, der ungdommer låner inn. Ord fra multietnolekter kan forstås som slang , og ord fra film og spill.


Slang og ungdomsspråk s. Det er ikke mulig å gi en fast beskrivelse av ungdomsspråk fordi det nettopp endrer seg. På fritiden er Ahmeds vennekrets mye i Bergen sentrum. Vilkår ungdoms språk jeg hadde møter format for gratis nedlasting men hvis jeg. Kebabnorsk er et såkalt multietnisk ungdomsspråk , som det heter.


Vurder kjeldene du brukar. Kven har laga sida - Samanlikn, finn ut kva som er fakta . Jeg snakker om kebabnorsk, ungdomsspråk med slang og om hva det vil si å være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg