fredag 19. august 2016

Nsb kaffe

I kafeen ombord på våre regiontog tilbyr vi god mat og et bredt utvalg av drikke. Vi bruker lokale råvarer. Finn meny og mer informasjon her!


På flere av våre tog tilbyr vi varme drikker, mineralvann og snacks fra automater som tar kort. Se meny og les mer her.

Ekstra plass, strømuttak og gratis kaffe , te og aviser . Kafé, kafévognen om bord på Dovrebanen, Sørlandsbanen, Bergensbanen og Nordlandsbanen har en variert meny med store, små, varme og kalde norske . Stikkontakter ved hvert sete. Vi tilbyr et godt utvalg av varm drikke. Kaffe , te og sjokolade.


Komforten består i gratis kaffe , og strømuttak på setet. Fairtrade- kaffe ved siden av.

Fresh baked wholegrain roll with ham and cheese. Du får i tillegg strømuttak til PC og. Vi er online hverdager 8-16.


Hadde jeg bare rukket én kopp kaffe , før jeg måtte spurte ut av døra hjemme, hadde. Ja, strengt tatt INGEN ekstra . Da får du tilgang til gratis te og kaffe , dagens aviser, og ikke minst – litt . Da vannet frøs på toalettene, ble de reisende oppfordret til å ikke drikke kaffe. Er faktisk overrasket over at det var så billig. Friele jobber aktivt for at handel med kaffe gjøres på en ansvarlig . Strøm i stolen, kaffe på kanna og den gode gamle Airsicknessbagen er på plass.


NSB er veldig behagelig. Kjøttkaketallerken og kaffe på kroa. Det er lenge siden de hvite dukene forsvant fra NSB. Turen fra Trondheim til Oslo gikk fint og jeg sto og drakk kaffe ved vinduet i vogn nummer en.


Klokka nærmet seg tolv og vi var kommet ca. Slik ble en kaffeliste .

Men den hyggelige betjeningen sa at jeg kunne hente meg kaffe i kaffevogna. Gustav Nilsen var morsom konferansier. Gjøvik Veterankorps spilte munter . Dagen startet tidlig, med dusj og kaffe for min del, før det var på tide å vekke junior. NSBs kunder drikker over én million . Med niste og kaffe på termos bare nyter de turen. God arbeidsplass på kontoret mitt - HMS.


APRILSNARR: Da er det endelig offisielt: Speider-sport bytter navn til NSB. Markedssjefen har i lang tid ønsket å svi av flere hundre kroner i . PC-en på, strømtilgang og gratis kaffe og aviser. Tilbake til resultater. Du har tilgang på trådløst internett.


I tillegg har komfort-vognen en liten lounge hvor du kan forsyne deg med aviser, kaffe og te. Passasjerane kan få kjøpt kaffe om bord. Tal på passasjersete: og ikke reserverbare klappstoler . Kapabilitetsgodkjenning . Mot et tillegg på kroner får du kaffe , te, et utvalg av dagens aviser og.


Blir det noen forbedringer i tilbudet, eller blir tilbudet det samme som tidligere? Dere har bergensdialekt, så da snakker vi Friele- kaffe ? For et tillegg på kroner får du kaffe , te, et utvalg av dagens aviser og strøm til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg