tirsdag 23. august 2016

Nrk mp3 spilleliste

Her er oversikten over all musikken som spilles på mP3. Se også: De 1sist spilte låtene på mP3. Nye låter på mP(uke 14). Finn noen digge julelåter du kan putte i spillelista di her!


Pink kommer straks med nytt album, Madcon relanserer sitt i Europa, Basshunter synger (s)om en engel, Christina Aguilera leverer igjen og mP. Du bestemmer hvilke låter som spilles mest på mP3. PTopp hører du hver lørdag og søndag kl.


Her finner du musikken som spilles på mP3! Sjekk ut P3s spillelister og topplister her! Use our service to find it! Original Motion Picture . Vi gir deg oversikt over musikk som er radiolistet denne uken.


Oversikten er levert av NRK. Life Drake selv beskriver det som en spilleliste - IKKE et album. Oppdater deg på ny norsk house- og dancemusikk!


En Twitter-konto som pøser ut alt av musikk som spilles på P mP, Pog P2? Twitter er en fantastisk måte å følge med på hva som sies om NRK. Litt på sidelinjen dette, men jeg ønsker meg spillelister i Spotify fra de . Dette er låter du sikkert husker fra russefesten på Tryvann og. Nyheter, videoer og spennende artikler.


Lytt direkte til din favoritt musikk på Topp 40. Følg med på alt som skjer, nyheter, og konkurranser. I høytider som jul og påske kunne avviklingen av automatiske spillelister.


For vurdering av musikk til P3s spillelister , . Pgjennom hele russetiden. Vinn debutalbum og trøye! Phar sin egen spilleliste som nesten bare består av sommerslagere. NRK P NRK MPog NRJ.


MP- redaksjonen lager hvert år sin egen sommerlåt, men tidligere . Freddy Kalas´låt Feel da rush har også vært listet for spilling på NRKmp3. Agnete Johnsen, som har. Det er også opprettet en Spotify spilleliste med låtene:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg