mandag 22. august 2016

Tiervenner oppgaver

Kaja Cathrine Hansen har laget en flott oversikt over tiervenner. La elevene finne de to halvdlene som sammen blir 10- tiervenner. Finn tallvenner som til sammen blir 10.


Bruk også tierrammer til konkretiseringsmateriell. Spill og oppgaver med tiervenner. Har du prøvd noen av disse. Kjenner du til noen flere tiervenn -spill på nettet? Lagt inn av Skolelyst kl.


Fra treervenner til tiervenner. Velg mellom fire ulike måter å visualisere oppgavene på. Oppgavekort er veldig kjekke oppgaver som kan brukes sammen med hele klassen, i små grupper. Her kan du finne noen kjekke oppgaver hvor du kan øve på tallvenner. Ved å våge å gå litt ut av årsplanen i matematikk og sette elevene inn i disse oppgavene , og deretter sette av tid hver uke til å gjøre oppgavene , vil man på sikt.


Kortene legges i en pyramide med bildesiden opp. Denne siden finnes ikke på . Tiervennene er viktige å automatisere for elevene. Oppgaver , undervisningsopplegg i matematikk 1. Tusind tak for links til spil om tiervenner ! Trykk på bildet for å komme til oppgavene ! Teachers Pay Teachers. Vi pangstarter året med pluss, minus og tiervenner. Vi arbeider med tiervenner ved å synge tiervennsanger, løse oppgaver med en ukjent, . Tell fra det største tallet.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Dermed får elevene løst oppgaver på mange forskjellige måter, og de. Se på og snakk om oppgavene de har jobbet med.


Tallkamerater, tvillingtall og tiervenner er eksempler på slike begreper. Laborativ matematikk) Ved å gi ulike. Repetere hvordan man former tallene. Kompetansemål: og Ukeplanmål:. DEi3GKfHer er en oppgave : tiervenner -ways-to-make-ten Her er et spill som kan . Dagens tall - nivåer og clipart- oppgaver til å lage egene arbeidsark.


Emmas pappa Runar prøver å få jobb på Lekefabrikken. Skal han få jobben, må han løse oppgavene han får fra sjefen Katarina. Hoderegning opp til og tiervenner. REGN UT ALLE OPPGAVENE MED TIERVENNER FØRST. Viktige begreper: addisjon, subtraksjon, regnefortelling, tiervenner.


Når elevene er ferdige med oppgavene , skriv alle tiervennene på tavla med . Multi sine oppgaver er også fine. Salaby har også fine oppgaver. Gangetabell og tiervenner. En kan også bruke oppgaver innen alle fag . Tema: Tier-venner tiervenner. Mål: lære hvilke tall som er tier-venner , løse oppgaver med tier-.


Dessuten har ikke oppgavene nødvendigvis noe fasitsvar. Stafett: Ordbildelotto for 1. Her finner du en rekke oppgaver som kan tilpasses alle nivå og skrives ut. Til forskjell fra drill og ferdigtrykte oppgaver på ark, vil kulerammen med.


Det er viktig at elevene lærer seg tiervenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg