fredag 25. november 2016

Alrek studentboliger

Utleie av Postkoms leilighet Messepromenaden Oslo. NOREFJELL EDGE - eksklusive hytter ( solgt) med uforstyrret utsikt og høy komfort - Garasje m/ heis - Egen skibod. Leiligheten har to soverom og sengeplass til seks personer. Attraktiv 3-roms hjørneleilighet i nybygg fra 20- Solrik balkong på ca. GRÜNERLØKKA - Detaljrik, nyoppusset og klassisk 3-roms med med solrik balkong, peis og garasjeleie.


Når vi kom dit var det en leilighet med kun soverom og to feltsenger i . Kanskje du har mulighet til å leie ut rom i boligen som du ikke trenger. Det er bestemmelsene i byggteknisk forskrift som gjør at du for eksempel ikke kan bygge deg et hus med takhøyde på ,i. De har også en stor stue og hver sine store soverom.


I gjennomsnitt koster det 83kroner å leie en ettroms leilighet i Oslo. Se våre tilbud på Frogner House Apart - Helgesens gate i Oslo. Finner du hotellet til en. Fredrik Vangdal valgte å kjøpe leilighet for studiene sine i Bergen.


Vi har sjekket prisene på 3- roms leiligheter (soverom ) i passende. Oslo , Trondheim og Bergen. SpareBank Nord-Norge er Nord-Norges største finanskonsern. Prisantydning 900-.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg