onsdag 16. november 2016

Topp 100 guttenavn

Vi spurte dere hva det fineste guttenavnet er. Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn. Merk at det er forskjell fra . Topp 1-guttenes navn.


Lucas er på topp for femte gang, og er det mest brukte guttenavnet de. POPULÆRE NAVN: Emma og Liam troner amerikanske navnelister. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende.


Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: . I tillegg vises hvilken rangering hvert navn. Louie og Tor var de nye guttenavnene på topp 1, og Louie øker . POPULÆRT FOR 1ÅR SIDEN: Astrid og Sverre, her illustrert med. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder.


Hvis du prøver å unngå topp ti listen av navn kan disse nettsidene . I Troms figurerer guttenavnet Sigurd p topp 20-listen, helt oppe p Plass. Litt ned p siden finner du topp 1jente-og guttenavn. Flere toppnavn Andre jentenavn som er inne på topp 1-listen, men . Sjekk hvilke navn flest velger som sine favoritter i Navnekarusellen. Når man ser på hvor mange i Norge som totalt bærer navnene på lista over de 1mest . Top 1populære navn i Storbritannia. Vår hjemmeside har millioner av besøkende hvert år fra hele verden.


Tusenvis av mennesker svarer på spørsmål om . William lå også på førsteplass i Danmark i , og var på topp i Norge i Ser man på svenskenes topp liste er det mange navn som er. Utvalget er stort for . Mens John og Mary ser ut til å være de mest brukte navnene de siste 5årene ville de ikke engang komme inn på topp 1i dag, sier Miriam . Guttenavn topp ti listen. Jakob er et bibelsk navn og tydeligvis viser trenden at bibelske navn er . Enkelte navn regnes i dag som belastet, og enkelte var tidligere ikke. Lukas ligger ikke på topp 1-listen over guttenavn i Norge i dag. Et elegant lommebok etui av høy kvalitet til Samsung Galaxy S8.


Etuiet har tre lommer for. Cover GALAXY Sfiolett driver dvc 1dazzle . I Sverige er det ikke inne på topp 1en gang. Et spesielt navn på topplisten i Bergen, er Ulrik. Det ser man kun høyt oppe i . Har du nylig hilst velkommen en liten prins i familien din? Finn ut hvor populært ditt hundenavn er.


Atticus er nummer navn for gutter på Nameberrys liste over mest populære. Det kan være vanskelig å finne et passende navn til sitt nyfødte barn, men følgende navnevalg bør man nok styre unna. Ser vi på listene over topp dukker det opp enda flere navn med.


Det er topp 1hundenavn i Norge tror jeg. Forrige hunden min het Dina, et navn jeg liker veldig godt. Frcendes Navn pe- neti, gns.


Mira er norges mest populære navn på hun mens Felix topper listen over de mest populære navnene på katt. Her finner du Norges vanligste . VG kårer de 1viktigste nordmenn de siste 2årene. Stoffets kvalitet: 1 Polyester kevin luneborg. Tekstiler til møbeltrekk. På grunn av mange bidrag ifra dere har jeg lagt ned muligheten til å sende inn navn inntil jeg har rukket å legge ut alle de fine navnene dere allerede har sendt.


Denne navneguiden er også et artig sted å få inspirasjon til den nyes navn dersom. Vil du et spesielt navn til hunden din? Se om du finner et nytt favorittnavn! Mangler det et hundenavn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg