mandag 28. november 2016

Master i norsk nettbasert

Vidareutdanninga på masternivå er retta mot deg. Norsk (nordisk) 4xstp, nettbasert med avgift. Vi benytter nettbaserte arbeidsmapper der skriftlige oppgaver utvikles, respons fra andre, . Ved UiB kan du ta erfaringsbasert mastergrad i undervisning på delti med fordjuping i engelsk, norsk eller matematikk. Erfaringsbasert master i undervising. Universitetet i Bergen tilbyr erfaringsbaserte masterprogram som kan tas.


Norsk 1-nettstudium er retta mot deg som underviser i norsk på 1. Mellom samlingane arbeider du i nettbaserte studiegrupper. Er du interessert i engelsk, norsk eller samfunnsfag og vil forske på undervisning? Ta kontakt med en av våre studieveiledere. Studiepoeng 5-årig: 3Studiepoeng. Avhengig av hvilken studieretning du studerer, kan du med en mastergrad fra nordiskprogrammet forklare sentrale begreper, metoder og teorier innenfor norsk.


Nordisk språk og litteratur. Så vidt vi vet er vi først ute med å tilby et fullt masterprogram innen. Ved å satse på nettmaster vil HSN tiltrekke seg flere norske studenter til Porsgrunn. NTNU VIDERE er videreutdanning og deltidsstudier tilpasset deg som er i arbeidslivet. Vi tilbyr kurs av kortere eller lengre varighet på bachelor- og masternivå.


Om master i norskdidaktikk 5. Skolen trenger norsklærere som kan fungere . I masterprogram nordisk er målet at du skal bli i stand til å analysere og forstå norsk og nordisk språk og litteratur ut fra moderne systematiske og historiske . Ta enkeltemner eller en hel master i organisasjon og ledelse samtidig som du jobber. Du bestemmer selv progresjonen i studiet ditt. I tillegg blir det arrangert frivillige . Her finner du alt av informasjon om utdanning innen NORSK , DELTID. Dette er en erfaringsbasert master innen lærerspesialistutdanningen i norskfaget. For å søke dette studiet må du ha studiepoeng innen et lærerspesialisstudium i norsk eller begynneropplæring.


En master er en grad som bygger på en bachelorgrad og som kan oppnås etter års høyere utdanning. Aldring og geriatrisk helsearbeid (delti samlingsbasert) - master , år. Bedriftsøkonomi ( nettbasert ) - årsstudium, år. Lærere kan ta videreutdanning i fag som for eksempel norsk , musikk,.


Tar opp et masterstudium i engelsk er en fordel for potensielle studenter for flere grunner enn én, de tilgjengelige. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Den offisielle master i neuropsykologi og nettbasert utdanning av UNIR er den eneste master.


NOKUTs tilsyn med norsk høyere utdanning omfatter evaluering av institusjonenes interne system for. Undervisningen er stort sett nettbasert , med forelesninger,. Master i fremmedspråk i skolen – spansk. Høgskulen i Volda tilbyr frå hausten samlings- og nettbasert.


Stor interesse for UiOs nettbaserte kurs. En fellesbetegnelse på nettbasert undervisning som er åpen for alle. Bachelor-, master og årsstudier innen:. Tyskland Norske studenter: – Derfor valgte vi å studere i Tyskland.


Matematikk, engelsk, norsk , samisk og tegnspråk er prioritert, og det er satt av egne. Det skal også opprettes et nettbasert tilbud i profesjonsfaglig digital. Geriatri , eldreomsorg og ledelse ( nettbasert ): studiepoeng, heltid . Det gis veiledning i forbindelse med samlingen og nettbasert. Videreutdanningstilbud som egner seg for lærere som gir norskopplæring til.


Norsk som andrespråk innrettet mot undervisning av voksne, for søkere med . Formgiving, kunst og håndverk, heltid og delti nettbasert , master. Fakultet: Fakultet for estetiske fag, folkekultur og lærerutdanning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg