tirsdag 29. november 2016

Dyrt kjøpesenter i london

Bicester Outlet (merk at ”Bicester” uttales ”Bister”) ligger i Oxfordshire, ca. Merkevareutsalget er ikke blant de største i Europa, men . Du får et enormt utvalg av gode butikker, og med en fin blanding av både rimeligere og dyrere alternativer. Om du vil teste ut den britiske tradisjonen med afternoon tea, kan du gjøre det både dyrt eller billigere.


LES OGSÅ: Finn de beste moteskattene i Paris . Alle brands er representert her, både fra det billige til det veldig dyre. To DIGRE kjøpesentre , kommer jo selvfølgelig ikke på navnet på det mest kjente. Westfield kjøpesenter er et sted hun handler når hun har besøk av venner eller. River Islan Wallis og Dorothy Perkins - til det dyre hjørnet.


Det er heller ikke spesielt dyrt. Foto: Lise RafaelsenVis mer. Oxford Street en miks av dyre , mellomdyre og billige butikker. Selfridges er et kjøpesenter på seks etasjer. London er dyrt , men utvalget er bra.


Transportpris: Billig kollektivtrafikk, mens taxi kan være dyrt. Dessuten har byen utallige utendørsmarkeder der man kan gjøre gode kjøp. Mangler: dyrt Hvor i london er det billig å handle klær?


Heathrow Express Rail som er litt dyrere. Det gigantiske kjøpesenteret Bluewater er plassert i nord-vestre Kent, og ligger. Ved Whiteleys kjøpesenter. Parkeringshuset ligger nemlig like ved det fornemme kjøpesenteret. Danmark er generellt et dyrt land å bo på hotell i, men det finnes rimeligere alternativer.


Her finner du loppemarkeder og bruktbutikker, . Hvorfor handle dyrt i et begrenset utvalg? Hos Coccinelle kan du kjøpe stilige vesker uten å ruinere deg. Tett på trafikkmaskinen og kjøpesenteret ved Shepherds Bush. Litt dyrere og mer moteriktig er kjeden Jigsaw.


New Look, ikke langt fra Primark på. Elsker topshop, kan garantere at du finner masse du liker. Shoppingmuligheten er enorme, enten du trives i store kjøpesentre , eksklusive.


Prisen ligger på rundt det samme som Cubus, Vero Moda osv hjemme, altså ikke spesielt dyrt. Hovedåren er Bond Street med stilfull shopping og luksusvarer i den dyrere enden samt finere afternoon tea. Kombiner shopping og storbyÅ reise for å handle dyre plagg billig på et. Er det for dyrt i en butikk og du liker det du ser anbefaler jeg uansett at du tar . Har du eksempelvis handlet for 10.


Tilbudet hos spanske Zara er litt dyrere , litt mer spennende og av litt bedre kvalitet en hos Top Shop. Bra tilgjengelighet og gode priser. Les hotellanmeldelser og velg det beste hotelltilbudet for ditt opphold.


LONDON : Parken Hampstead Heath er omkranset av masse butikker, puber,. Fremdeles ikke veldig dyrt. Der er det sykt masse fint. Europas største kjøpesenter finner du i Stratford.


Lej en airbnb-lejlighed allerede nu, for der er dyrt i juletiden. Her er det stort sett dyre luksusmerker, men det er virkelig en opplevelse . Lindex og HM, men er ellers ikke så dyrt som mange frykter. Hør med den aktuelle butikken eller kjøpesenteret før du booker.


Pluss for en fin blanding av både dyre og billige butikker, også har de. I tillegg er det flere kjøpesentre langs Oxford street som kan være interessante å titte innom, Debenhams . Dyrt , men en opplevelse. De mot forsiden er noe større (og dyrere ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg