onsdag 23. november 2016

Norwesco støpsel komfyr

Hus, hage og oppussing: Hei, Jeg har kjøpt en komfyr av typen. A, med og uten jording - dvs vanlige støpsler også til komfyrer. Hva slags støpsel er dette?


Ny komfyr annen stikkontakt - Elektronikk 24. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Ser at Elkjøp skriver at Som følge av et nytt EU-reglement er vi tvunget til å fjerne Norwesco - støpsler fra alle komfyrer som selges på det . Få tilbud fra flere leverandører fra Skien.


Lamper og støpsler er trygt, men du må raskt ringe elektrikeren. Da bytter mange av oss ut en vanlig komfyr med platetopp og stekeovn. Ligger det 20A på kursen nå, er det bare å bytte ut stikkontakten med en som passer til støpselet på komfyren.


De selger disse på Clas Ohlson . Unsubscribe from Bjarte Heggheim? Slik kobler du opp komfyrstikken på Argus Protect komfyrvakt fra Schneider Electric. Du trenger ikke ringe pappa.


Vi tok vår egen utfordring. Vi leverer diverse komfyrtilbehør fra Norwesco. Etter innstillt tid (min default) kobler komfyrvakten ut komfyren. Støpsel flatstift, 90x53xmm. Blant produsenter av stikkontakter i Norge er Elko, Norwesco og Etman.


Viktig informasjon vedrørende støpsel til komfyr og platetopp. Nytt EU- reglement tvinger oss til å fjerne Norwesco - støpsler fra komfyrer og platetopper. To ledninger på samme støpsel - Forskriftsmessig? Norwesco støpselet fra alle komfyrer som selges på det nordiske markedet.


Koblingsskjema for 230V, fase . Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel. Stikkontakt med støpsel og to sikringer. Nytt EU-reglement tvinger oss til å fjerne Norwesco - støpsler fra komfyrer og platetopper. Alle produktene blir levert med leder kabel for fase, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg