fredag 16. desember 2016

Årsstudium nettbasert

Du kan filtrere søkeresultatet ytterligere ved å velge fagområde, . Vea tilbyr fleksible utdanninger, nettbasert med samlinger. Passer både for de som sikter mot lederposisjoner og de som allerede innehar dette. Solide engelskkunnskaper – skriftlige og muntlige – er en stor fordel i arbeidslivet.


Med engelsk årsstudium er du bedre rustet for fremtidige utfordringer, både . Nettbasert og fleksibelt. På faste tider er det tilbud om nettbasert veiledning, individuelt eller i grupper. Du får informasjon om tidspunktene ved studiestart.


I de fleste emnene må du . Idéhistorie, årsstudium nettbasert. Få innsikt i utviklingen av politiske, filosofiske, religiøse og estetiske idéer og tanker fra antikken til moderne tid. Historie - nettbasert. Type studium, Årsstudium. Ledelse, nettbasert - årsstudium favoritt ikon.


Universitet og høgskole. Prosjektet utvikler et årsstudium (ikke inkludert ex.phil og ex.fac) i Psykologi med tre kurs, Fenomenbeskrevet psykologi, Innføring i generell psykologi og . IT-kursene ved HiMolde inngår som sentrale emner i logistikk- og økonomistudiene. I tillegg tilbyr vi et årsstudium i informasjonsbehandling.


Høgskolen i Østfold - nettstudier. Samtlige emner i årsstudiet inngår i Bachelor i økonomi og administrasjon og . Norsk ( nordisk) årsstudium , samlingsbasert. Vår Årsenhet i pedagogikk gir kunnskap innen læreing og utvikling hos barn, unge og voksne. Med årsstudium i KRLE får du undervisningskompetanse i KRLE for grunnskolen og i. Naturfag, nettbasert årsstudium.


Matematiske fag er et 1-årig årsstudium ved NTNU, Trondheim. DELTA er et nettbasert matematikkstudium med obligatoriske samlinger i Trondheim. Landmåleren er sentral i mange bygg- og anleggsprosjekter, i eiendomssammenheng og ulike typer kartlegging. Ta Psykologi på nett hos NKI.


Studiet er unikt i sitt slag på . Denne flerfaglige tilnærmingen vil . Et studium for deg som ønsker å være med på å utforme morgendagens digitale samfunn! Gjennom vår læringsplattform vil du kunne . Utdanninga høver godt i kombinasjon med anna utdanning og. Det legges spesiell vekt på å kombinere teori, erfaring og praktisk læring.


Undervisningen er samlingsbasert, noen i kombinasjon med nettbasert undervisning. Pedagogikk årsstudium deltid er et nett- og samlingsbasert studium over to studieår. Hvert studieår består av et emne på stp som avsluttes med en eksamen . Helti deltid eller nettstudier.


Bjørknes Høyskole tilbyr årsstudium i freds- og konfliktstudier. Dette er et tverrfaglig årsstudium med 5-ukers studieopphold i . Jeg er blant de få (?) som ikke fikk tatt utdanning da jeg var ung. Flere faktorer til det, blant annet alvorlig psykisk sykdom. Er i dag år, gift, har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg