fredag 30. desember 2016

Astamr systue

Med års erfaring i andre land som USA, Tyskland og Sverige, er vi stolte av å kunne tilby dere våre tjenester innenfor skreddersydde klær, reparasjon av klær . Bildet kan inneholde: person, står og innendørs. Astamr systue og renseri fra , Hordaland. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og . Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Astamr . Med mer enn års erfaring, er vi stolte av å kunne tilby dere våre tjenester innenfor skreddersydde klær, reparasjon av klær og symaskiner, rensing og salg av . Vi har den beste kvalit å tilby.


Funnet i kategoriene: vaskeri. Gode Nyheter : Nå har vi største salg på skreddersydde dresser. En liten video av noe vi tilbyr i skreddersydd dress. Nå skredder syr vi dress i våres systue.


En før og etter bilde av en dress jakke - lomme reparasjon. ASTAMR, Bergen, Hordaland. Som kostet kun 150kr hver lomme. Da er dørene for våres nye avdelig åpent, og ønsker alle hjertelig . Nå tilbyr vi skreddersydd dress, med beste prisene og kvalitet i hele Norge.


Vy Systue Nguyen Van Qui. Dormakaba Norge As Avd Bergen. Mind Systems Graeme John Shields. Alltid bedre en lite summer vibes. Photos and videos from instagram posts about systuen.


Skreddersydd dress Reperasjon av alle slags klær Gratis henting og levering av rens tøy, ved over 400kr . Bjørnsonsgate 1 50Bergen. Westermoen Systue eies og drives av meg, Torunn. Jeg elsker å sy og stortrives med å løse utfordringer innen søm og design! Jeg har lært faget av mine to . Vi strikker, syr, hekler og reparerer.


Hit kan du komme med alt fra klær til gardiner, vi prøver å være behjelpelig med det meste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg