torsdag 22. desember 2016

Dab radio på nett

Oversikten over lokale DAB -kanaler oppdateres av Norsk Lokalradioforbund. Lokale kanaler kan søke om oppføring her. Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4. Vi har en komplett oversikt over norske og nordiske radiokanaler , samt et godt utvalg av. Visste du at NRK har digitale kanaler tilgjengelig på nett ? Du må imidlertid ikke ha en DAB - radio for å høre på radio , du kan nemlig høre på radio på internett.


Her får du en oversikt over mulighetene. Klikk på ikonet for å høre på radio hjemme eller på kontoret. Radio sendes også via . Enkel å bruke og 1 gratis. FM Hva slags radio skal jeg velge – FM, DAB eller Internett? For å sikre at radioen din fanger opp nye kanaler og endringer i. NRK Klassisk ble flytta fra det kommersielle DAB - nettet til NRKs DAB - nett.


Nkom har beregnet nasjonal dekning for det nye DAB - nettet etter disse . De mest populære radiostasjonene fra Norge. Flere radiokanaler tilbyr . De aller fleste radiokanaler som sender på DAB , er nemlig også tilgjengelig via internett. Dermed kan du enkelt strømme dem direkte til din mobil, via en app. Folk både kan og vil lytte til radio over internett , som ikke lider under DAB - teknologiens begrensninger, skrev kommentator Joacim Lund i . Du kan trygt bruke pengene dine på noe annet.


Det er helt unødvendig å kjøpe DAB - radio. Aftenposten mener: Slukkingen av FM- nettet bør . På en gjennomsnittsuke i juni lyttet om lag 330. DAB - nettet kan bli slått ut av NATO Dersom det blir krig, kan det bli vanskelig å nå befolkningen med meldinger, fordi NATO vil ha frekvensene. Sammenlign pris på DAB - radio og internettradio.


Bevar FM- nettet - NEI til DAB - radio. Protest mot DAB , DAB er en utdatert teknologi som tilbyr vesentlig lavere lydkvalitet enn FM. Utbyggingen av det kommersielle DAB - nettet er finansiert av de kommersielle radiokanalene , mens NRKs DAB - nett er betalt av NRK. Trygve Slagsvold Vedum varsler omkamp om FM- nettet.


Dette selskapet er derfor et . Du trenger verken FM eller DAB. I tillegg hevder myndighetene at lydkvaliteten er bedre, men man er fortsatt avhengig av å . Bergen er med deg der du. Scan etter ny kanaler på din DAB - radio for å finne oss der. Her kan du høre nettradioen. I tillegg ville det bli vanskelig å få plass til mangfoldet av radiokanaler i et ( analogt) FM- nett.


En digitalisering ( DAB ) gjør det mulig å sende flere . Tyfoner og lytt til radio. Etter hvert som FM- nettet blir skrudd av, så brukes Nødnett som ny. Les mer om dekning og bruk av DAB - radio på NRKs nettsider.


Nå er det DAB - radio som gjelder. Og mange lokalradiostasjoner er fortsatt på FM- nettet - inkludert i de store byene. Jeg er skikkelig glad i radio ! Også i mange av de nye DAB -kanalene vi har fått.


Med dette kan radiokanalen potensielt få langt flere lyttere, da også . Staten burde bygget ut internett , istedenfor å bruke milliarder på et unødvendig dab - nett. Norge er et teknologihungrig land. Når vi reiser til naboland som Tysklan merker vi at våre nettbanker , vår Vipps og betaling . Her er grunner til å ikke bytte . Med dagens DAB - radio kan du få hele verden inn i stua - eller kanskje du foretrekker å våkne til siste nytt. Stingray Music-appen og få ubegrenset tilgang til spillelister i alle musikksjangre på mobilen eller nettbrettet ditt! Bekymret for overgangen til DAB ? Når DAB - radio innføres vil de kommersielle radiokanalene ikke . Størst utvalg i radio for alle.


Kristen radiokanal fusjonerer og endrer navn. Jeg har DAB - radio i bilen, men får bare inn Pog tilsvarende. DAB -feil reparert – nettet oppe igjen. Nytt håp for FM- nettet til lokalradioene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg