torsdag 29. desember 2016

Honnørbillett nsb

Honnørbillett (over år, uføretrygdet, blind eller svaksynt). Du kan kjøpe billett raskt og enkelt i appen og her på nsb. Vi tilbyr også billettsalg på toget, automat, kundesenteret og betjente stasjoner.


Togbilletter til NSB kjøper du enklest i NSB -appen eller på nsb. Likevel er det altså noen titusener som har mulighet for å få seg en togtur til halv pris hos NSB eller Ruter. Det kan ikke studenter. At det kan være trangt om plassen på togene til NSB , har Dinside omtalt tidligere. Som hovudregel blir det gitt honnørrabatt for innanlands reiser med transport- middel som mottar . Nettsidene til NSB er helt klarttrolig dårlige.


Dersom man er pensjonist får man da automatisk honnørbillett ved å vise leg, eller er honnørbillett bare noe man får . Barn under år reiser gratis. Hva vil du gjøre på reisen din? På toget kan du sove godt i sovekupé, få unna arbeidsoppgaver i Komfort eller leke med barna i familieavdelingen. Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog (tidligere NSB ) i Oslo og Akershus. Falske kort er et problem, sier NSB.


Alle uførepensjonister i Norge har rett til honnørbillett på toget. Hvordan bestille honnørbillett. Fakta om honnørbillett hos NSB. Rabatter for uføretrygdede er viktig og til litt hjelp, men når rabatten i praksis ikke eksisterer, er det lite å rope hurra for!


Finn togavganger og billettpriser med reiseplanleggeren. Med honnørkort får du redusert billettpris ved bruk av kollektive transportmidler. Kortet gir også rett til honnørrabatt for medfølgende ektefelle . Hadde jeg derimot betalt noen kroner mer for honnørbillett , hadde jeg fått. Kjøper togbilletter på sj.


Saftig prisøkning fra NSB. NSB stasjoner over hele landet,. Heller ikke passasjerer som har rett til honnørbillett eller som følge av et handikap ikke kan betjene . Bjerka med vår opprinnelige honnørbilletter uten å betale ekstra for . Spørsmål om honnørrabatten i NSB. NSB NSB -appen har alt du trenger til tog-reisen. Her kan du kjøpe billetter, sjekke.


I tillegg er rabatterte billetter, som studentpris og honnørbilletter tilgjengelig. I ein parentes kan det . Dette punktet handler om NAV. NSB fjerner mandag kravet om at studenter må reise minst 1kilometer for å få rabatt på toget, melder. Ruter øker prisen for en type honnørbillett prosent . Vi fjernet honnørrabatten på flere strekninger i fjor. Nå endrer vi dette tilbake, sier . Hvorfor får jeg ikke honnørbillett ? Ektefelle eller registrert partner til personer som har rett til honnørbillett , får også kjøpe honnørbillett når disse reiser sammen.


Blinde og svaksynte slipper . Du får ikke overgang til andre selskap eller nattbussen. Andre selskaper er NSB , FlyBussen, VærnesEkspressen og kollektivtransport i Møre og Romsdal. Nettbuss og NSB har blitt Vy. Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss. NSB Gjøvikbanen oppfordrer reisende til å kjøpe billett før reisen i . Ved å klikke OK godtar . Togpassasjerene loves også et obligatorisk felles takstsystem, med nasjonale rabattordninger for barne- og honnørbillett , lik det systemet NSB.


NSB billettprisene sine med i gjennomsnitt 1. Plutselig kunne NSB kjøre tog til halve prisen - aftenposten. Da NSB la ned billettluken i Asker, måtte Flytoget flytte automaten ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg