torsdag 29. desember 2016

Manikyr oslo

Ser du etter manikyr i Oslo ? På Styletime kan du sammenligne behandlinger og pris, lese anbefalinger og booke negler online. Finn den beste salongen for . Vi fjerner tørr og hard hud og steller neglene. Vi tilbyr også fotspa, fotmassasje og lakking (vanlig eller fransk). Velger du lakk, bør du beregne litt ekstra tid og ta . Ensfarget Shellac med mini- manikyr (filing av negl, basecoat, farge og Top Coat) Kr.


Manikyr og Pedikyr med Shellac i Oslo. På Makia Oslo ønsker vi å tilby våre kunder alt innen skjønnhets- og hudpleie. Vi har derfor utvidet vårt . Profesjonell manikyr raskt og rimelig. Unn deg litt luksus på farten! Vi tilbyr alle typer neglebehandlinger, fra tradisjonell manikyr med lakk til mer avansert neglestøping med ønsket design og dekor.


Fransk manikyr er tidløse og elegante negler med den klassiske hvite tuppen. Du kan velge både med eller uten shellac og inkluderer stell av hender og en . Hos oss kan du få manikyr i følgende tre varianter: Spa manikyr med. Vi steller hender med klipping og filing av negler. Sliping av hard hud og deilig håndmassasje. Besøk Noad Thai i Oslo sentrum.


Inkluderer filing og stell av negler og neglebånd. Behandlingen avsluttes med negleforsterker, håndkrem og neglebåndsolje. Vi tilbyr deg manikyr , SPA pedikyr og negledesign med akryl og gel pulver på minutter. Expressnail Oslo City finner du ved inngang Stenersgaten. Vi testet manikyr og pedikyr i tre ulike prisklasser.


Lokalene er freshe og . De er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr. Elite Negler tilbyr alt innen negledesign. Forlengning og forsterkning av negler, fransk manikyr , akrylnegler, gelenegler, Minx og Shellac. Endelig har Oslo fått en nail salon som virker! Jeg betalte 19- kroner for en manikyr idag.


Det hel tok minutter og . Bestill spabehandling med håndspa på The Well her. Gellakk har blitt omtalt som den største innovasjonen innen skjønnhetspleie på over år, både av profesjonelle og deres kunder. Du finner forskjellige kur.


SPA manikyr og pedikyr Oslo, Hasle, Oslo Escape (by Lakkbar) - Paleet. Enten du har det travelt eller ønsker en mer luksuriøs behandling, har vi alternativer for deg. Thorvald Meyers gate Oslo. Grorud Senter Bergensveien Oslo. Vår manikyr omfatter velgjørende håndba med stell av neglebånd og negler.


Deretter avslutter vi med håndmassasje og ønsket lakk. Velstelte hender gjør mye . Vis produkter 1-Av 1. Har du kanskje lyst til å starte en spennende karriere innen manikyr , kan vi hjelpe deg. I Oslo , Trondheim Sola og Stavanger tilbyr vi kurs i CND SpaManCure.


Rosenkrantzgate, Bislett og Bogstadvn. Våre høyt kvalifiserte . Beauty salongen LC Beauty tilbyr behandlinger for negler og vipper. Velg mellom manikyr og pedikyr, gele- og akrylnegler.


Vippe extensions med klassiske . Nå kan du fikse neglene dine før avgang Lakkbar er et drop-in konsept som tilbyr profesjonell manikyr og pedikyr for både han og henne. Neglpleie på Aktiv i Oslo - Her finner du informasjon om negldesign og manikyr i Oslo og Akershus. Vi søker hudpleier til heltid- og deltidsstillinger til et nytt skjønnhet- og velværekonsept i Oslo ! Vi ser etter hudpleiere til heltid- og deltidsstillinger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg