søndag 25. desember 2016

Stor langpanne sjokoladekake

Den saftige kaken er toppet med en ekte sjokoladeglasur. Pisk egg og sukker til eggedosis (luftig og nesten hvitt). Smelt smøret og avkjøl det litt. Tilsett smøret i eggedosisen med sleiv. Her har du nemlig den ultimate, store langpanne -kaka som like gjerne kan bakes til dugnad som til fest.


Jeg har flere andre gode lanpanne-oppskrifter på . Denne sjokoladekaken er supersaftig, er enkel og kjapp å lage, og den bruker å slå an hos både store og små. Den er dessuten veldig kjekk å . En skikkelig myk og saftig sjokoladekake i langpanne er jo noe som veldig mange liker - så hvem vet. Oppskriften er til stor langpanne.


Kle en stor langpanne (min er 40×cm) med bakepapir og hell . Stekes midt i ovnen i ca. WENCHES SJOKOLADEKAKE : Lett å lage, lett å ta med og lett å dele. Og den er også stor nok til å tilfredstille søtsuget til en hel skoleklasse. Sett stekeovnen på 200°C.


Til denne kaken trenger du en stor , smurt langpanne ca. Jeg er egentlig ikke fan av langpanne sjokoladekake , synes det ofte blir for tørt. Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange.


Populær hos både voksne og barn. Langpanne sjokoladekake. Bruk fantasien din og dekorer den . Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller. Ha smør, vann og kakao i en stor kjele og varm opp til smøret er helt smeltet.


Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Smør en liten langpanne , ca. La barna lage sjokoladekake helt selv på MatStart. Legg bakepapir i en langpanne og hell i røren. Torunns kefirkake ( stor langpanne ). Saftig sjokoladekake i langpanne.


Røra er veeeldig stor (måtte bruke Kenwood-bollen for å få plass til alt), men det går faktisk i en stor langpanne ! Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Jeg håper du får lyst å prøve oppskriften! En enkel og god sjokoladekake , når du skal levere kake til en eller annen tilstelning. Er dette til liten eller stor langpanne ? Jeg skal lage denne kaken til min nivø og niese som har bursdag i morgen.


Jeg lager den “live” på instastory i morgen tidlig, så hvis du vil kan . Verdens beste sjokoladekake i langpanne. Kaken er saftig, myk og faller i smak hos både store og små. Hell røren i en stor langpanne (standard størrelse) kledd med . Kakemix til sjokoladekake og muffins. For dager siden - Her får du oppskrift på en stor langpannekake ute egg.


Denne oppskriften på sjokoladekake i langpanne med rømme er enkel og passer til ca. Sjokoladekake er like populær hos liten som stor. Vaffeldagen nærmer seg med stormskritt og i vente på den store dagen lot vi oss.


En av de mest populære kakene er sjokoladekake langpanne , med deilig . MYK SJOKOLADEKAKE I LANGPANNE. Dette er vinneren av Klikks sjokoladekake -konkurranse. Hei hvor stor størrelse er det på kakeforma ? For glasuren er minst like . GLUTENFRI SJOKOLADEKAKE LANGPANNE.


Mål opp smør, vann og bakekakao og tilsett i en medium stor gryte. Sikt inn det tørre og bland inn. Stor sjokoladekake Skikkelig saftig sjokoladekake i langpanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg