fredag 17. februar 2017

Pynting av muffins

Her ser du hvordan du enkelt kan lage ulike kremtopper til å pynte på muffins eller cupcakes. Her er en video hvor jeg viser noen teknikker på hvordan man kan dekorere cupcakes. Frostingen jeg bruker er denne vaniljefrostingen, som . Pynt etter fri fantasi med ulikt strøssel, sølvkuler, godteri eller lignende. Pynt muffinsene med melisglasur og godteri.


Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Signe Christine Urdal. Som regel spiser de bare halve (den halve med pynt , selvsagt), men de tar . Med frosting i forskjellige farger og masse strøssel og annen pynt var det bare å slå seg løs.


Pynt med små hjerter, sølvkuler, mimosa, roseblader eller hva du måtte finne av . Anna viser deg hvor enkelt du kan pynte muffins på et blunk! Hvordan får du swirlen på muffinsen til å sitte? På sekunder lærer du deg å pynte muffinsen med fristende.


Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Da får smaken virkelig satt seg. Seven-Minute Frosting: Nesten samme prinsipp som sveitsisk marengs, men . Det finnes enormt mange valg når du skal lage cupcakes.


Innlegg om pynting av muffins skrevet av Wenche fra familienvokser. Forskjellige smaker, farger, pynt , former osv. Muffins hører med når det er barnebursdag!


KREATIV MUFFINS - PYNT : En og samme muffinsoppskrift kan brukes til så mangt. Norges mest elskede bakeblogger gir deg tips til hvordan du kan pynte Halloween-cupcakes. Smør sjokoladeglasur på lyse muffins og melisglasur på mørke muffins. Dekorert med frosting, flagg, kakepynt og blåbær er de festens vinner. SJOKOLADE KNAPPER, CUPCAKE PYNT … Les videre.


ROSA HJERTE CUPCAKE PYNT …. Body sukkerpynt, perfekt til pynting på Babyshower. Ingredienser: Sugar paste(E413), emulsifer(E471), humectant ( E422). Hjelp Holly Hobbie-jentene med å lage perfekt pynting på muffins.


Trykk på den toppingen du vil bruke til rett tid ved å bruke musen. Takk til Mira for tips! Brukes til pynting av pepperkaker eller glasur på muffins og glasur.


Lag skremmende morsomme muffins til halloween med disse enkle pyntetriksene. Du trenger bare én muffinsrøre og to enkle glasurer. Synes samboerene min også fortjente noen muffins på Valentines day! Cupcakes med rosa glasur og diverse pynt ! Denne dagen er jo ikke kun . Lørdag var på vi på Grillfest med store og små.


Her er litt inspirasjon til pynting av cupcakes,. Se her hvordan toppingen sprøytes på for å få den som en . PYNT DIN EGEN MUFFINS ✨ Vi hos Jernia vestkanten lager muffins til i morgen! Det vil være mulighet for å teste ulik strø og pynt fra CACAS Ta med. Pynt opp kakebordet med noe som garantert får gjestene til å smile!


Smømann muffins er lyse muffins forkledd som søte små snømenn toppet med fløyelsmyk . Vi lagde muffins til lørdagsgodt denne helga. Linus fant sin egen vri på smaking og pynting. Pynting av muffins og baking av horn :D. Ikveld har jeg fått pyntet mine kjære muffins og jeg har fått bakt horn med bacon og ost på bestilling fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg