mandag 27. februar 2017

Frisør kolbotn

Her på vår hjemmeside kan du lese litt mer om vår salong og om oss som jobber der. Vi formidler også parykker! Frisør og extension stylist. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 21. Nytt frisørkonsept som tilbyr rask og effektiv hårklipp for damer og menn. Kolbotn Hårstudio AS fra , Akershus.


Se live estimert ventetid på vår nettside. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Din lokale frisør på Sofiemyr senter!


FRISØR i KOLBOTN har aldri vært enklere! Vi holder til på Sofiemyr senter i. Helse, velvære og trening. Planet Hollywood hårstudio . Bora frisør , hud - og fotklinikk. Ingen jobb for liten, ingen for stor.


Vi har også for salg et rikholdig . Se kontaktinfo, prislister, kart og andres erfaringer med denne frisøren. Finn billigste frisør i Oppegård. Vi mener det er marked for oss her, sier Brand manager Irene S. Vi er en urban oase for alle som . Vi laget såler til en frisør. Linda er frisør og står mye i løpet av dagen. For vår kunde i Ski søker vi etter frisører til heltid og deltidsoppdrag.


Magic tilbyr frisør , makeup og hudpleie med avdelinger på Youngstorget, Lillestrøm og Vinterbro. Har jobbet som frisør i år så har prøvt endel opp gjennom årene. Cutville kobler hjemmefrisører og folk med hår.


Dropp salongen, lønnsomt for kunde og frisør. Vi tilbyr proffesjonell behandling til fornuftige priser. Klikk på klinikk for mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg