mandag 27. februar 2017

Dnt hytte

Lær om forskjellen på de ulike hyttetypene, hva det koster å overnatte, åpningstider, hvordan du betaler og annen praktisk info om hyttene. Som medlem i DNT får du rabatt på overnatting på alle DNT - hyttene. Medlemmer i DNT ung får halv pris på overnatting, mens medlemmer i Barnas Turlag . DNT Oslo og Omegn eier og driver hytter i fjellområdene i Sør-Norge. I tillegg får du rabatt på overnatting og mat på alle .

Alle er åpne året rundt, så valget er helt fritt. Som DNT -medlem får du rabatt på over 5hytter. DNT Romsdal drifter av disse hyttene , selvbetjente og ubetjente turistforeningshytter, samt 2 . Turløyper og 2km vintermerkede løyper i Setesdalsheiene. Bergen og Hordaland Turlag har både selvbetjente og ubetjente hytter.


Dette er både betjente. Overnatting på en DNT - hytte er noe helt eget, og i Valdres er det flere hytter å velge mellom. Nedenfor finner du en oversikt over de betjente hyttene, men det .

Det finnes flere DNT - hytter på hovden hvor det er mulig å gå på ski inn til hytta. Hamar og Hedemarken Turistforening har ubetjente, to selvbetjente hytter , tre serveringshytter, en gruppeutleiehytte, to leirsteder og en dagshytte. Velkommen til våre hytter , som er bundet sammen i et nettverk av sommermerkede stier. Hyttene er utstyrt med ve gass eller strøm til koking, kopper og kar og . Lett og vakker vandring inn den grøne Engjadalen til DNT - hytta Navarsete. Turen følgjer traktorveg og god sti.


På Navarsete kan du overnatte dersom du har . Den ligger på Hidraheia midt i Flekkefjord landskapsvernområde som omfatter en unik del av kysten vår med både fjell . Hedmarken og Hedmarksvidda. DNT arrangerer fellesturer, kurs og aktiviteter over hele landet! På bare tre måneder har over 9mennesker overnattet på Fuglemyrhytta ved Vettakollen i Oslo.


Hytta er tegnet av arkitektfirmaet Snøhetta for . Sunnmøre Turistforening (ÅST) inviterer til både dagsturer og lengre turer i sitt hytte - og rutenett i Sunnmørsalpene og Tafjordfjella. DNT nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen med tilgang til rundt 4hytter. Om du er medlem av DNT kan du deponere på nøkkelen og beholde.


Sogn og Fjordane Turlag har hytter, som laga driv på dugna og som alle kan nytte seg av. Totalt er det DNT - hytter i .

Han står foran Fuglemyrhytta, DNTs nye ubetjente hytte i Marka, og nyter synet av det moderne bygget som er i ferd med å ta form på tunet. De aller fleste hyttene er låst med DNTs standardnøkkel. Hytta ligger vakkert til på Hovinkollen i Friluftsmuseet. Vil du oppleve og bu på øya Kinn, lengst vest i havet utanfor Florø?


Ta rutebåten frå Florø til Kinn. Etter at kronprins Haakon offisielt åpnet en ny turisthytte i Johnsheimen mellom Troms og Nordland onsdag, ble han vitne til at hyttevertene . Her kan du overnatte i det gamle skulehuset på øya. Apothergaarden Gjestehus ligg midt i Odda sentrum, rett bak Hardanger Hotell. Her tilbys det leiligheiter i god standar med eige bad og kjøkken, samt trådlaust. I forbindelse med DNTs 150-årsjubileum får Rælingen kommune sin første turisthytte.


Den skal ligge ved Ramstadsjøen. En lokal giver står bak . DNT har et mangfoldig hyttetilbud i marka. Under finner du lenker til hyttene i Østmarka.


Hvis du ønsker deg jobb på ei betjent hytte må du henvende deg til hytta. Restaurant Fortet - Vandrehjem, Mysen. Den Norske Turistforening ( DNT ) er Norges største friluftslivsorganisasjon med 315. Trenger du overnatting i nærheten av Mysen, . Oversikt-Turisthytte midt i hjerte av Rondane Nasjonalpark med Rondane massivet som nærmeste nabo.


Perfekt utgangspunkt for toppturere og hytte til . Antall senger: (hvorav kan forhåndsreserveres). Voss Utferdslag har både sjølvbetjente og ubetjente hytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg