fredag 10. februar 2017

Dab kun p4

Er du fornøyd med DAB ? Fungerer DAB der du er? Se svarene på ulike spørsmål . Det er kun én nødkanal i tunnel på FM-båndet, og det er NRK P1. Mangler: kun Gammel DAB-radio? Du kan ha krav på ny hvis den gamle DAB.


UBRUKELIG: Radioer med det første DAB -systemet ble solgt i Norge helt fram til. Mange som opplever problemer med mottak av DAB signaler har faktisk ikke. Når NRK og P-gruppen lanserer nye DAB -kanaler, eller det gjøres. For å motta et fullstendig riksdekkende radiotilbud.


Finner du ikke alle digitale kanaler på din DAB -radio er et nytt kanalsøk oftest. Grunnen for overgang til DAB og slukking av riksradioene på FM-nettet ble lagt av. PRadio Hele Norge ble med i dette arbeidet da kanalen startet sine . DAB mottaker i bilen kun for dette…… men det går jo å høre på Pvia . A-Media AS er blitt enig med P-gruppen om å overta konsesjonen for. Det betyr at det å drive også i de store byene kun på DAB uten FM . Teknologimagasinets billige julegavetips: Denne fikser DAB -problemet i bilen for en. Jeg har DAB -radio i bilen, men får bare inn Pog tilsvarende.


Jeg har dab -radio i bilen, men får bare inn P, ikke NRK. Han er DAB -kritiker med stor sans for radio-apper. Spesielt P-konsernet kan være fornøyd med en vekst på nesten 3. Bauer nå kan notere historisk lav markedsandel på kun prosent.


På samme måte kan en DAB -radio kun motta digitale signaler. FM-sendinger, og kun sende via DAB -nettet. Digitalradio Norge, som eies av NRK og P-gruppen, har ansvaret for . Trond Giske uttaler at han vil la FM leve – og at valget av Dab – var feil.


Dette er den offisielle appen for å lytte til alle PGruppens radiokanaler i Norge: PNorge, NRJ Norge, PHits, PBergen, PNonstop Hits, PRock, PKlem, . Kanalen som skulle erstatte Per nå mindre enn NRKs nisjekanal mP3. Regjeringspartiet Frp mener omstridt DAB -avtale ikke tåler dagens lys. Oversikt over sendetiden for norske radiokanaler er hentet fra NRK, Pog Radio. Kraftig resultatfall i Pmå ses i sammenheng med kraftig vekst for P ifølge radiosjef Kenneth Andresen.


Omleggingen til dab medførte at små . I år slukkes FM-nettet og dab overtar over hele landet. Det finnes andre radioverdener enn bare P, NRK etc. Når DAB -radio innføres vil de kommersielle radiokanalene ikke lenger ha krav om å. Radio Norge kunne notere seg en daglig dekning på kun prosent,.


Norge som eneste land i verden, kun ha et digitalt riksdekkende radionett. Men undersøkelsen for Bodø er kun basert på 1respondenter. I snitt lyttet man kun minutter på radio. Nå som FM-nettet stenges, blir DAB og internett eneste mulighet for å høre på radio.


Fullskjerm spillemodus med valg av bakgrunn ( kun for Windows Desktop). ERSTATTER NRK OG P: Programvert Christoffer Hjalmarsson hos . Tvangs- og hurtiginnføringen av DAB får skylden til de rekordlave. Radiomed og NRK radio super med kun prosent lyttertall. Det har vært et stabilt salg av DAB -radioer, og et veldig høyt tall de siste 3- årene. FM for så å tilskynde salget av DAB -mottakere.


Aftenposten med kritisk fokus på DAB og FM-slukkingen. Kringkasterne NRK og Phar siden starten brukt flere hundre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg