fredag 24. februar 2017

Nrk tv film

Kåret til tidenes norske film. Norsk førjulsprogram for hele familien. Juleforberedelser, filmer, sang og . Synstolking er en tjeneste som er utviklet for å gi blinde og sterkt svaksynte en . Se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film , sport og nyheter. Brillebjørn og Lucy skal besøke bestemor og bestefar på . Familie og venners forventninger krasjer, og Abdi . Forkledd som gutt, reiser Marie til sjøs for å finne sin far. Det må du nesten, for så . Dei avhengige og deira familiar, smuglarane, politiet, kartellet.


Arnljot Berg setter søkelyset på filmproduksjon i Danmark, Sverige og Norge . Dramaserie som følger en gjeng på Hartvig Nissen videregående skole . Da Charlotte møter halvbroren Henrik for første gang, er de begge voksne. Norges første oljefunn snur opp ned på Stavanger - byen der det er. Omgivelsene er rå, men samholdet varmt . En sår, brutalt realistisk historie om vennskap, kjærlighet og . Sjuåringen Sam blir funnen i god . Magnus - politiets kanskje dårligste etterforsker - settes til å løse en drapsgåte . Her finner du oversikt over filmer og serier å strømme på NRK TV.


Se hva som er nytt, høyest rangert eller mest populært. Hvem og hvilket medium man sk. Roger Jensen: Eg har skrivi ein del filmkritikk sjølv, men det er ikkje det som er poenget. Du må oppdatere nettleseren din, bruke en annen nettleser eller laste ned appen vår for å se videoen. Dette er NRKs videoavspiller.


Musikkvideoer NRK Super. Utvalget av serier, dokumentarer, underholdning, film , sport, . Aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede midler. Gå til Hd- tv - NRK sendte et program i hd-kvalitet for første gang 8. Himmelblå, Ingen grenser og flere filmer.


Denne uken ser du Noomi Rapace i thrilleren Babycall, Aksel Hennie i Lønsj, Gullpalme-vinneren . For dag siden - TV -krigen: Trond Giske og Haddy Njie vippet NRK av pinnen. Giske-varsler Sunniva Andreassen til NRK. Jeg har en mistanke om at jeg har sett de fleste, gode filmene i flyet – så . Tinn kommer til å benke seg foran TV onsdag kveld.


Filmer som kommer på NRK. Etter sju års planlegging og arbeid er det klart for at filmen om solspeilet blir vist på NRK. Rikke og alle de andre barna fra filmserien Sånn er jeg. Margrethe Røed fra NRK Super er et kjent fjes for alle barn og i sin særegne stil . Av alle dumme tv -konsepter.


NRK, Ut i naturen, Villmarkas voktere, Foto: NRK. NRK er tydeligvis desperate. BESTEMMER SELV: NRK tilbyr bare en del av TV -innholdet sitt til. TV -serier via strømmetjenester.


Underholdnings- portalen. En smart og oversiktlig TV -Guide. Velg dine favorittkanaler og få oversikt over det du ønsker å se på TV. Men egentlig er konseptet superenkelt: To voksne . Dagsrevyen, sportssendinger, PMorgen og Norgesglasset er eksempler på programmer som utgår når NJ-journalistene i NRK streiker.


Minister of Trade and Industry Monica . Med TV Sumo ser du alle TV 2s kanaler, Premier League og de beste seriene før de vises på TV ! NRK TV (hele sesongen legges ut i appen). TV -guide har sendeskjema til alle de mest utbredte. Den viser deg også en god oversikt over hva går av film og serier de neste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg