fredag 17. februar 2017

Filmarkivet norge

Vi er best på norsk film! Du kan også leie alle norske og utenlandske filmer i tjenesten uten . Vi har filmene du ikke finner andre steder. Et sted midt i Norge ligger Høtten, en bygd som ikke akkurat innbyr til nærmere bekjentskap. Ramm har ikke noe valg i så måte, som etterforsker i Kripos må han.


Video on Demand tjenesten vi utviklet. Gjennom tett samarbeid med Norsk filminstitutt (Nfi) og involvering fra flere . Daglig leder i Norges Film AS Jan Robert Jore deltok på lanseringen. Hun er representert i Filmarkivet. For første gang kan du nå kan du se filmene i Norsk filmarkiv på Internett, uansett hvilket operativsystem du bruker.


Ellers i Norden finnes Svenska Filminstitutet i Stockholm, Det Danske . Norsk Filminstitutt er sterkt imot flytting av filmarkivet fra Oslo til Mo i Rana. Nå får filminstituttets direktør Vigdis Lian støtte fra de øvrige nordiske filminstituttene. Bilder från ett svenskt sjukhus (före detta tyskt fältsjukhus) i Fauske som blev centrum för den tidiga hjälpinsatsen i det befriade Norge , dit sovjetiska krigsfångar, . Tjenesten inneholder Norsk filminstitutts filmarkiv sammen med Norgesfilms filmkatalog.


Filmene kan spilles av på alle datamaskiner som har . Ramaskrik filmer fra A til Å Filmarkiv. De samme filmene som vises akkurat nå har vi samlet under eget filmarkiv. Norsk tale: De ferierende Chipmunks og Chipettes gjør et luksuscruiseskip om til.


Filmarkivet beskriver filmen som en gjennomført barneskildring om det å vokse . Du er registrert med en utenlandsk IP- adresse. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Møte mellom tidog sted. Galapagos er ein film om ein norsk arkeologisk ekspedisjon til Galápagosøyene. Norsk Handelsmuseum og Norsk Reklamemuseum. Materialet er i dag arkivert i . Film og foto er en viktig kilde for dokumentasjon av Sjøforsvarets.


Museet opplever en jevn strøm av . Som første land i verden har Norge fått et digitalt filmarkiv. Fra torsdag er dette tilgjengelig for private, offentlige og kommersielle brukere og . ERNEST OG CELESTINE ( NORSK TALE). ARRIETTAS HEMMELIGE VERDEN ( NORSK VERSJON).


Finn fantastiske tilbud her. Bestill reisen din med hotell, fly og leiebil her, og spar stort! Nå kan du boltre deg i hundrevis av historiske filmklipp og videoer.


Se alle filmene i Forsvarets historiske videoarkiv. Avdelingen arbeider med norsk film i alle . De danske og svenske filminstituttene slakter Trond Giskes filmmelding, som vil flytte Norsk filminstitutts filmarkiv fra Oslo til Nasjonalbiblioteket . Den norske filmavisen skulle vises for en norsk befolkning i Sør- norge på. Han tilhørte første generasjon filmarbeidere etter filmpionerene i Norge , og gikk gradene i filmbransjen fra visergutt hos Metro Goldwyn Meyer . Folk med bredbånd kan nå få 2filmer fra Norsk filminstitutts arkiver. Et filmteam var med da den 400de brønnen på norsk sokkel skulle bores, på Skardkollenprospektet i Nordsjøen. Det lages noen slike filmer i Norge.


Velkommen til TIFFs filmarkiv. Klikk på forsidene over for å bla. Film fra Norsk Polarinstitutts filmarkiv. Men regissøren er i Norge for å kaste glans over den nyoppussede versjonen. Det er Norsk Film AS som er ansvarlig distributør for Filmarkivet.


En norsk filmavis fra okkupasjonstiden (Norgeslexi). Foreningen for kunstig intelligens og robotikk Norge ble formelt stiftet på et møte den 22. I Norge har Nasjonalbiblioteket ansvaret for det nasjonale filmarkivet , mens Norsk filminstitutt formidler filmarven gjennom cinematekvisninger, strømmetjenester .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg