mandag 19. mars 2018

Gruppereiser nsb no

For informasjon om rabatt på buss, gå til nettbuss. Her kan du kjøpe togbilletter. Velg reise eller kjøp periodebillett og andre typer billetter som interrail, gruppereiser eller kundekort. Kan vi hjelpe deg med noe? Her finner du kontaktinformasjon og kundeservice og muligheten til å gi oss tilbakemelding.


Du finner også informasjon om . Du kan kjøpe billett raskt og enkelt i appen og her på nsb. Vi tilbyr også billettsalg på toget, automat, kundesenteret og betjente stasjoner. Se spørsmål og svar om bussreiser på nettbuss. For henvendelser om gruppereiser for eller flere reisende: Mandag–fredag: kl. NSB har endret navn til Vy.


Når man reiser ti personer eller mer, kan man sende en e-post eller ringe . Denne reisen er en fantastisk tur via fjell og fjord. Norges Statsbaner (NSB) tilbyr lokaltog i Oslo-området og regiontog i store deler av Norge. Voss Cup samarbeidar med NSB om å få deltakarar og publikum trygt og godt til cupen!


Vi har også i år eit samarbeid med NSB og anbefalar flest mogeleg til å ta toget. Tenk miljø og få på togreisen. For de som reiser innenfor Ruters takstområde (Oslo og Akershus) med NSB eller Ruter.


Vi er online hverdager 8-16. Twitre med oss så får du svar. Please contact us or NSB for price and more information. NATUR STAY Go our nature trail from the . Togstopp kan bestilles også for regionstog, . Treningsreiser, sykkelreiser, yoga.


Gruppereiser for jenter i hele verden med ulike tema. Billetter og informasjon finnes på nsb. NSB setter av tre vogner til regnbuejubel med både underholdning og.


NSBs regiontog og NSBs lokaltog dekker mange av de viktigste ferdselsårene i Norge. Rutetabell for lokaltog i Trøndelag. Telemark fylkeskommune. Finn flere rutetabeller på nsb. For gruppereiser : Mandag - fredag 08.


Utfyllende informasjon finner du på nsb. Flytoget tilbyr en rekke billettalternativer slik at du kan velge den som passer deg best. Vi anbefaler å laste ned vår app eller reise billettløst med kredittkortet som . Skal du arrangere en gruppereise med eller flere på toget . NSB ), visumtjenester og tilrettelegging for gruppereiser.


Ved bestilling av gruppereiser kontakt G Travel: groups. Som tittelen henspeiler på, så er ofte gruppetur den beste løsningen. Når man blir flere til å dele kostnadene, blir prisen for hver deltaker svært så . Les mer på NSB sine sider! Spar tid ved å reise fra din lokale flyplass på innenlandsreiser.


Se rutekart og bestill flybilletter, hotell og leiebil til over destinasjoner i hele Norge. Vi inkluderer tog med NSB og heiskort, overnatting, samt et bredt utvalg av vinter- og skiaktiviteter på . Bruk NSB appen eller nsb. Statsforetaket med unntak av domenet nsb.


I framtida skal det nyetablerte selskapet Entur betjene flere enn NSB. I kundesenteret på Lillehammer svarer de ansatte på telefoner og selger gruppereiser på tog. Hun forteller at utenlandske reiseoperatører kan bestille gruppeturer både ett og to . For togtider og bestilling til utlandet, ring NSB Utland på tlf.


For korrespondanse med tog i Dale, sjå nsb. Reglar for gruppereiser gjeld berre for buss. Gjør unna en del av møtevirksomheten allerede på transportetappen fra Oslo til Gøteborg, ca. Toget stopper rett ved designhotellet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg