onsdag 28. mars 2018

Verdens raskeste gatebil

Britiske Autocar har tatt på seg den relativt kompliserte oppgaven å liste opp de raskeste akselererende bilene på markedet i dag. I dette kjøretøyet satte rekordjegeren Andy Green . Nylig kjørte den raskere enn noen annen gatebil i verden. Bugatti Veyron er verdens raskeste serieproduserte bil.


Det er bare ett problem. Video originally published on dagbladet. Ja kanskje er den det, i alle fall på kortere strekninger rett frem. Verdens raskeste gatebil. Her kjører Larry Larson for første gang under sekunder på kvart . GATEBIL : Venom GT er laget for å kjøres på vanling vei.


Er du glad i biler, motor, eksos og svidd gummi er Oslo Motor Show på Lillestrøm stedet å besøke denne. HEFTIG BIL : Ariel Atomakselererer. En bil kjørte ut og trillet rundt på Emandag morgen. Politiet bekrefter at det dreier seg om en sportsbil.


Skinne-Bobla forbedret sin verdensrekord på SCC-treffet på Gardermoen i helga. Dragstrippen: sekunder (Dette er en gatebil ). Jeremy Clarkson er helt i skyene etter å ha prøvekjørt den raskeste Porschen. Kjører du forbi en Koenigsegg Agera R, har du utkonkurrert verdens tredje raskeste gatebil. Se listen over de fem raskeste bilene her. Med verdens raskeste gatebil som trekkplaster åpnet Oslo Motor show dørene fredag formiddag.


I tillegg hadde de fått fatt i verdens raskeste gatebil. Bergenseren eier og kjører en av verdens raskeste gatebiler. Hennessey tok sin bil til 25. McLaren PGTR for første gang på norsk jord.


Sør-Sverige og CC8S er notert som verdens raskeste gatebil med en toppfart på 3kilometer i timen. Vidar Jødahl kjører en av verdens raskeste BMW M3. Jødahl fikk satt inn Sparco bur og -stoler, seler og alt som trengs for å få . Mercedes og verdens raskeste gatebil. Mer enn år senere gjør denne superlette sportsbilen fortsatt 250 . Dette er bilen som skal gjenerobre tittelen som verdens raskeste gatebil til det lille selskapet Shelby Supercars (SSC).


Nürburgring blir sett på som en av verdens tøffeste baner - her blir både. RÅSKINN: Tesla Roadster er verdens raskete elbil. Lørdag kan du se den på Aukrustsenteret. Top Gears mystiske, hvitkledde racerbilsjåfør The Stig har gjort det igjen. Men imponerende uansett.


Han har kjørt uhyre fort med noe som egentlig går veldig sakte. Hvor enn jeg reiser i verden blir jeg møtt med dette spørsmålet. Kan sprinteren virkelig banke verdens raskeste gatebil ? Sjekk vår stemningsrapport fra Gatebilfestivalen på.


Nå har de bygget det som . Gatebil avsluttet sesongen på Rudskogen Motorsenter. De elsker å mate krokodillene sin med slanger. Da toseteren ble lansert var den verdens raskeste , og Fble den første. Bak de tykke glassene befinner det seg en Koenigsegg - kjent som verdens raskeste gatebil og til en pris av 6-millioner kroner.


De har krokodiller i en innhegning i hagen. I Time Attack er banen åpen i minutter hvor det er den raskeste. Ragnhild Wingan er etter all sannsynlighet en av verdens aller raskeste langrennsløpere.


Kjappeste bil: Hvilken gatebil er den raskeste. Regissør Hallvar Witzø gleder seg til å filme verdens raskeste gatebiler suse opp skibakken i Oppdal. Og lokal næringslivstopp steppet inn som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg