fredag 16. mars 2018

Kristne arrangementer 2019

Stevneguiden gir deg oversikten over årets kristne stevner, samlet for deg av redaksjonen i avisen. Mer info om arrangementet og overnatting på nettsiden. Mediehuset Dagen står bak nettstedet Stevneguiden. Stevnet holdes i Kongstenhallen i Fredrikstad. Kristen -Norge bugner av . Oase har program for voksne, barn og ungdom.


Meld deg på her eller les mer om. I år er konferansen fra 22. Alle KABBs leire og arrangementer er spesielt tilrettelagt for blinde og svaksynte, og åpne for alle.


SE FLERE ARRANGEMENTER ›. Vil du eller noen du kjenner sitte i KRIKs landsstyre? Valgkomiteen er nå på jakt etter aktuelle kandidater. Velkommen til Årsmøte i KFUK-KFUM Rogaland 25.


Leiren gir en god blanding av avslappet sosial fritid og kristent fellesskap. Gudstjeneste Adventkirken, Trondheim. UL er blant de største og viktigste kristne ungdomsfestivaler i Norge. Du tenker kanskje instinktivt på . ICEJs arrangement under løvhyttefesten er en storslått lovprisningsfest for Kongenes Konge i Hans. Under finner du en oversikt over alle kommende arrangement på Lia Gård.


Med kristne , profesjonelle musikere. Stiftelsen Skjærgårdsgospel for sitt arbeid. Sverige, Hours og en rekke andre arrangementer og konserter. Sang for fulle kirker om Jesu lidelse og forfulgte kristne.


De markedsfører arrangementet som en reise i livets mysterier, . Vi er en kristen menighet i Stavanger, tilknyttet Pinsebevegelsen. Våre arrangementer er åpne for alle interesserte. Digni er kristne organisasjoner som jobber mot fattigdom, og for verdige liv.


Vil løfte psykisk helse i bistanden. Justin Bieber synger lite om Bibelen, men kaller seg kristen. Mye forskning tyder på at unge kristne får det tøffere i studietida, nettopp fordi. Medlemskapet gjeld for perioden 01. Hvis du skal følge med på årets utgave av The Voice – Norges beste stemme på TV kan du merke deg . Den kristne TV-stasjonen Visjon Norge må flytte ut av bygget de holder til i i. Frp, Sylvi Listhaug deltok på et Visjon Norge- arrangement.


Månedsoversikt Hva skjer i Oslo - Fra mandag 1. Daglig oppdatert oversikt fra Det skjer i Oslo. Frogner kirkestue lørdag 2. Dette er et rusfritt arrangement. Selv har jeg ingen relasjon til dette arrangementet og går slett ikke god for alt som foregår i denne sammenheng. Karl Andreas Jahr 2views. Politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit, oppfordrer kristne til å engasjere seg i media.


Velle, gjestet VG- redaktør Hanne Skartveit det tverrkirkelige arrangementet Bønn for Oslo torsdag morgen. Ellen Sofie HovlandKulturkirken Jakob - Oslo. Trondheim kristelige studentlag ønsker å samle og utruste kristne studenter i. Vi er ikke redde for vanskelige spørsmål og tror kristendommen gir gode svar på mange av livets spørsmål. Grill en kristen ” arrangementer vil bli holdt både på Gløshaugen, Dragvoll og . Studentsamfunnet i Ås Olav L. Hånd eller ånd 2: Hånden skapte mennesket05.


Er menneskets suksess et . Det er sterkt å møte kristen ungdom i Japan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg