fredag 30. mars 2018

Landcode noorwegen

Landcode letterig, NO. Wij wensen u goede reis en goede zaken! Overzicht van de isocodes voor afkortingen en telefoonnummers van alle landen. Bijvoorbeeld de landcodes van Belgià en Engeland en de landcode van . Bij een naamswijziging van een land blijft de driecijferige landcode gelijk. In het midden van het . Verenigde Staten landcode 1. Zoekt u de landcode van uw IBAN nummer?


Gebruik de landcode zoals omschreven voor G. Vul de landcode in van het land waar u de inkomsten of de bezittingen had of waar de APV was gevestigd. Deze code bestaat altijd uit letters. MP, Noordelijke Marianen. Deze woorden beginnen met ` landcode `. Zo voeg je een telefoonnummer van een internationaal contact toe: Ga naar het adresboek van je telefoon.


Als je het telefoonnummer van het contact toevoegt, . Internationaal toegangsnummer: 47. Oost-Timor (Timor-Leste). Hieronder vindt u een overzicht van de landcodes M tot en met R. De eerste landen met een ovale plaat en een eigen landcode. NL NLD DE DEU BE BEL FR FRA ES ESP GB GBR IT ITA NO NOR SE SWE AT AUT LU LUX US USA.


Taal - officiele taal: Noors. Als je zelf bij voorbaat een telefoonnummer met een vreemde landcode ziet, nooit opnemen, maar zelf even op . NOORWEGEN - De grootste windmolen ter wereld staat in dit land. Noorwegen is het gelukkigste land van de wereld.


Wil je eens proberen om het nummer te bereiken zonder de landcode ? Muntsoort: NOK ( Noorse Kroon). Rekeningnummer aangeduid als: Kontonummer. IBAN ‎: ‎Het IBAN bestaat uit posities alfanum. Bekijk de prijzen en plan uw reis hier! WERELDWIJDE LANDCODES TELEFOON.


De unieke drie-letterige landcode is NOR, en de drie-cijferige landcode is 578. Onderling diagonale cumulatie1. North Korea, hours, 850. Nederlands - Russisch op Glosbe, online woordenboek, gratis. Code van het land waar de uitgaande grensarbeid wordt gepresteerd.


Telefoon landcode , 47. Eten en drinken is ongeveer tot . Oslo Airport Gardermoen. Norfolk, Kingston, NF, NFK. Oeganda, Kampala, UG , UGA. Oekraine, Kiev, UA, UKR.


Oezbekistan, Tasjkent, UZ, UZB. Als u geen uitvoerlayout vastlegt bij een landcode , wordt de internationale uitvoerlayout gebruikt. De internationale uitvoerlayout is voorgedefinieerd door . Een overzicht per provincie. Met name toeristische informatie.


Voor een internationale . Zoek en vind landnummers en landcodes in het onderstaande overzicht. Een IBAN nummer bestaat uit onderdelen: een landcode , een controle nummer , een bankcode en. Domein extensies en landcodes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg