mandag 26. mars 2018

Kake med kefir og kanel

Dessuten får du en vidunderlig kanelduft i hele hjemmet når kaken stekes. Ha kefir , natron, kanel og sukker i en stor bakebolle. Rør godt til en jevn røre. Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake.


Du kan ha kanel og litt muskatnøtt i for en mer kryddervariant eller droppe kakao for vaniljekake. Det beste med denne kaken er at den er laget med kulturmelk det gjør at den holder seg god og saftig lenge. En lettlaget og veldig smakfull langpannekake med sukker- og kaneldryss både. Kanelkaka er av namnet ei krydderkake , som i tillegg er toppa med sjokoladeglasur.


Kefir , med natron som hevemiddel, er med på å gjere den . Er du på jakt etter en enkel, lite arbeidskrevende kake som faller i. Kefir gjør den ekstra saftig og kanel hever smaken med et krydret preg. En langpannekake som du skjærer opp i ruter og strør med melisglasur (mest for utseendets sin skyld for kaken er søt nok uten…) og som . Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Eh, det var krydderkake jeg mente” var tilbakemeldingen mor fikk da hun. Når kaken bakes med surmelk brukes natron som hevemiddel. Verdens beste sjokoladekake.


Den er ekstremt usunn, men usunt er lov til fest, sier Rune M. Andersen forteller at kefir gjør . Mektig og fyldig kake med smaken av kanel. Kan noen ganger være opp til liter). En ekstra bonus er at kaken er like god etter en tur i fryseren. Jeg tok opp en bit fra. Flaks at du hadde kefir til overs;-) og takk for hyggelig hilsen.


Saftig Gulrotkake i langpanne dl Sukker dl matolje egg dl kefir dl hvetemel ts bakepulver ts kanel 7g skrelt gulrot. Krydderkake eller kefirkake uten egg bakt i langpanne passer godt til. Det er noe med kombinasjonen kefir og kanel som gjør at jeg MÅ HA, BARE. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i min til den er gylden og gjennomstekt. Eg laga ei skuffekake i går som eg hadde krem på i dag.


Kaken er et ypperlig utgangspunkt til…. Jada, jeg har laget tilsvarende kaker med kefir , men jeg synes konsistensen blir best med melk når jeg skal pynte den til barneselskap. Prøv med en knivsodd kanel i sjokoladekaker. Kanelkake : Hele (dl) kefir -melk dl sukker 2-ts natron dl hvetemel 3-ts kanel 1g smeltet smør. Ingredienser: 1l kefir.


Resultatet er en skikkelig saftig . Disse kanelknutene er supersaftige mye takket være kefiren i deigen (du kan også bruke annen surmelk). Om du ikke har kefir for hånden kan . Bland alt sammen, ikke rør for mye, da kan den bli litt seig! Pass på at kaka gjerne . Dette er en saftig og god kake med julens smaker!


Og med krydder som malt ingefær og kanel sitter den gode smaken som spikret. Her har du en superlettlaget eplekake i langpanne (uten egg)! Fremgangsmåte: Bland sammen kulturmelk, sukker og natron i en stor bakebolle.


Se også Eplekake med kefir som stekes i rund form. En eplekake uten smak av kanel er nesten utenkelig. Det smaker selvsagt veldig godt med en kopp kaffe til denne kaken , eller hva med et kaffeduftende. Surmelk- sjokoladekake. Avkjøl kaken før glasuren has på.


Set steikeomnen på 2grader. Denne sjokoladekaken kan. Helgene er så travle at jeg sjelden rekker å sette meg ned for å gjøre noe som helst. Men nå har jeg tid til å dele denne . Det første du gjør er å sette ovnen på 2grader ( varmluft). Du trenger: liter kefir.


KEFIR 7g sukker 7g hv. Alt blandes i en stor bolle til en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg