fredag 16. mars 2018

Maihaugen påske

Skogbunn med mose og trestammer av bjørk og gran på friluftsmuseet . Hva har stjernehimmelen med påsken å gjøre? Ta med barna og finn svaret i vår påskeløype. Her er det mange faste arrangement, men. Vår arrangementsmenyen er rikholdig enten det er snakk om idrett eller kultur. Vi kan garantere at du ved å se gjennom vår kalender finner et arrangement som . Påsken nærmer seg med stormskritt, og tradisjonene står i kø.


Det var en blid og opplagt kongefamilie som møtte pressen på Nordre Jørstad gård på Maihaugen. Images , videos and stories in instagram about maihaugen. På kvinnedagen kommer Cecilia Brækhus til Maihaugen. Se på dét påskeværet før påske ! Christian (25) har signert ny kontrakt: . Gunnar Henriksen topper… 2visninger.


God Påske - husk å melde deg… 2visninger. SPORT SJUSJØEN Mandag – Torsdag: 10. De fremmøtte har ikke alt for lang tid på seg, for til påske måtte det være ferdig en plan på . Innstilt i følgende periode: Jul 24.


Faste minutt: Fast avgangstid fra. Ingen påske uten spill! Sankthansfeiring på Maihaugen. Flott opplevelse for hele familien.


LEDIG I PÅSKE MED SNØGARANTI ! I påsken kan barna knekke koder og samle stjerner i vår morsomme påskeløype! Det er gjemt bokser med hengelåser . Julestemning på Maihaugen. Helleborus, julerose og god påske.


Til slutt kommer man til selve påske -safen, hvor det venter en liten overraskelse. I årene framover vil den være arena for formidling av. Påskeferien er ledig på Ilsetra, Hafjelltoppen.


HAFJELLTOPPEN i PÅSKEN. Jentekursa som starta i april kvart år og heldt fram til St. Hans, tok dei hand om, og det same med vinterkursa som begynte rundt 6. Rundt omkring i utstillingene våre finner du nå i påsken mystiske bokser med . Syv gule blomsterfavoritter til påske. Vi har åpent ALLE dager hele påsken ( unntatt mandag).


Photos and videos from instagram posts about Maihaugen. Related Images: visitnorway maihaugen dagensfoto. Firmaet Leve Hytter på Øyer gir bort ei Vy-hytte til museet på Maihaugen. Der vil den komme i godt selskap med mer enn to hundre andre . STRÅLANDE VÊR: Kvar einaste påske har du høyrt det, men i år . Kongefamilien skal tilbringe påsken i Sikkilsdalen. Stasjonsarbeid ute i 1. Kampen for å delta – kvinner i idretten.


Langsomt ble landet vårt eget. Lysgårdsbakkene Hoppanlegg. Hunderfossen Familiepark. Lillehammer Skysstasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg