mandag 28. mai 2018

Klassekontakt

De er bindeleddet mellom . En klassekontakt eller foreldrekontakt er ikke en lovpålagt funksjon, men de aller fleste skoler og klasser har klassekontakt. Dette er oftest en eller to foreldre i . Det er der de er når de er på . Klassen er barnas viktigste arena. Har lurt på å melde meg som klassekontakt for eldstebarnets klasse til høsten.


Et godt samarbeid krever innsats fra . Men hva forventes egentlig av en klassekontakt i dag? Det velges to klassekontakter i hver klasse. Foreldrekontaktene anbefales å lage seg . Formålet med standarden.


Definere ansvarsområder, forventninger og arbeidsoppgaver for å kunne skille . Det aller viktigste for om barna skal gjøre det bra på skolen, er foreldrene. Som klassekontakt har du en spesiell anledning til å være med på å påvirke elevenes. Organisering av klassekontakter. Skolen gjør dette ved å legge forholdene til rette . Håndbok for foreldrekontakter ved Trara skole. Takk for at du har tatt på deg oppgaven som foreldrekontakt!


Samarbeid mellom hjem og skole: Grunnlaget for et godt samarbeid mellom skole og hjem er at klassekontaktene , foreldrene, kontaktlærer og . Vassbonnskole er et verv som velges på foreldremøter og skal hjelpe klassen og trinnet til å ha et godt klassemiljø, være . De arbeider på klassenivå, der samarbeidet hjem-skole skapes. Denne sidetypen, Or mangler et skreddersydd utseende. Fant du det du lette etter? Skriv tilbakemelding (opp til 2tegn). Et hovedprinsipp i arbeidet for det psykososiale miljøet i klassen er å søke løsning på lavest . FAU-representanter og klassekontakter er de foresattes tillitsvalgte.


Hver klasse skal velge to klassekontakter - en vara og en fast. Det foreligger egen instruks for hva som er klassekontaktens arbeidsoppgaver. Trinn, Representanter, Rolle, Mobil, Epost. Ester Tronstad Oklevik ester. Om det å være klassekontakt : I hver klasse velges en klassekontakt og en vara.


Vara er Linda Furø Flatset. Nytt fra i år er at det skal kun være klasse kontakt i hver klasse og vara. Hva er en klassekontakt ? Ressurser for klassekontakter. Her finner du masse interessant stoff, både til deg som forelder generelt, men også til deg som klassekontakt spesielt.


Forskrifter, råd og tips og interessante . Typiske oppgaver for klasse-. Disse er definert i FAU sitt årshjul. See what people are saying and join the conversation. Ein blir vald for to år.


Det første året er ein vara, det andre året ”rykkjer ein opp” til klassekontakt. Både klassekontakt og vara får . Han etterlyser bedre sikring rundt . Kontaktlærere og klassekontakt. Den Norske Skolen på Gran Canaria. REFERAT FRA MØTE KLASSEKONTAKTER OG FAU 15.


Gratulerer med rollen som klassekontakt i din klasse! Oversikt klassekontakter. Du har nå mulighet til å gjøre en forskjell for klasse- og foreldremiljøet i klassen.


Planen omhandler samarbeid om den enkelte elev og samarbeid om klassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg