fredag 18. mai 2018

Kristne stevner 2019

Samnøen forklarer hvordan du finner du frem - og . Velkommen til sommerstevnet 2. Programmet for et av sommerens høydepunkter er klart, og vi gleder oss til å by på et variert program! Kristen -Norge bugner av . Meld deg på her eller les mer om stevnet her. Gjennom fellessamlinger og samlinger rettet mot aldersgrupper, ønsker vi at . Noen fortviler over manglende pressedekning av kristne stevner i riksdekkende medier. Kvinnedagen: Ubehagelig om menighet (og andre fellesskap) 8. BARNEAKTIVITETER: Etter suksessen fra tidligere år, vil barnepastor Therese Agasøster også i år, ta vare på barna under stevnet.


Debatt): I år har flere kristne stevner , bl. Hedemarktoppen og Oase i Skien begynt å ta inngangspenger til . Stevnet passere derfor veldig . En gang drev han ut en ond ånd som var stum. Da den onde ånden fór ut, begynte den stumme å tale, . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. NESTE ÅRS STEVNE GÅR AV STABELEN 12.


DENNE SIDEN BLIR OPPDATERT . Nå kan du bare slå på en kristen nærradio eller gå på et kristent stevne. I min ungdomstid gikk debatten høyt om kristen sang og musikk. Særlig i valgår besøker politikerne kristne sommerstevner. Det er ikke bare for å vinne stemmer på det enkelte stevne. Vel så mye handler det . Hvorfor velger muslimer å bli kristne – og hva skjer med dem?


Kims paradis – folkets tragedie. På stevnet får du også høre:. En rekke kristne sommerstevner har lagt inn politisk debatt som en del av programmet. Det har vært en fryd å delta ved mange av disse.


I disse dager annonseres det igjen for de kristne sommerstevner, som samler titusener. Landet vårt er fullt av kristne stevner i sommermånedene. Tidenes største Jehovas vitner- stevne i Telenor Arena. Les også reportasjen om Christian Surfers Norway: De er kristne , de er surfere og har . Sommerstevnet i Sarons Dal er den perfekte sommerferien for småbarnsfamilier.


Du vil få åndelig inspirasjon og god underholdning gjennom vårt innholdsrike . The Chapels kommer og vil gi oss gjensyn med gode gamle kristne sanger! Sommeren er høytid for kristne stevner og festivaler. I løpet av tre uker kommer flere tusen mennesker til Sørlandet for å delta på tre av de . Evangelistens utgivere. Bildøy bibelskole ved Bergen . På kristne ungdomsleirer kan det være høy bikinifaktor og mye. Mission Festival og to evangeliske stevner som holdes i Sarons dal.


I helga arrangerer det kristne trossamfunnet regionalt stevne for hele Nord-Norge. For tre år siden advarte PST oss på våre store stevner. Nå føler vi ikke at stevnet treffer oss i like stor gra og det har blitt mer et ork enn en glede. Men for vår del finner vi like mye påfyll i stevner som serveres oss gjennom kristne tv-kanaler, og våre.


Hvis du bor i en annen del av landet og savner kristent fellesskap, kan du delta i møtene våre gjennom streaming på nettet. Vår eneste hensikt med disse . Sambåndet på lederplass. Hvert år reiser flere tusen ungdommer på kristne sommerstevner. Avhandlingen er en kvalitativ feltstudie av fem slike stevner på Sørlandet.


Han fremholder at Bibelcampen er et stevne med god kristen forkynnelse, og at dette har hatt stor betydning for misjonsbyen Lyngdal med . Begge har brukt ferien til mye trening, noe som lover godt foran høstens mange stevner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg