mandag 28. mai 2018

Trafikkmeldinger buskerud

Skjøl - Damåsen, på strekningen Kongsberg - Drammen. Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Tirsdag til torsdag fra 21:til 06:00 . Vær- og føreforhold: Bart og vått. Klokken 13:var det grader, liten kuling og lett regn.


Trafikkmeldinger fra hele landet gjennom hele dagen fra NRKs trafikkredaksjon. NRK gir deg de siste meldingene om trafikksituasjonen i Buskerud. Vi oppdaterer siden og vil snart legge til mer funksjonalitet.


Besøk oss gjerne igjen snart! Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. Politikontroller Buskerud.


Ev Skarettunnelen, på strekningen Sandvika – Hønefoss (Buskerud). Fikk vannplaning - kjørte av veien. Rutegående trafikk kan passere. TRAFIKKMELDING : På grunn av vanskelige kjøreforhold er det nå vesentlige forsinkelser i store deler av Buskerud: Linje til Konnerud kjører . Omkjøring er skiltet rutegående trafikk kan passere.


Hordaland Riksvei mellom Odda og Kinsarvik stengt på grunn av jordras ved . Buskerud Se oppdaterte trafikkmeldinger for Buskerud her. Toveis trafikk i ett løp på grunn av. Gjelder til: Inntil videre. Ny trafikkmeldingstjeneste i kart! Gå til trafikkmeldinger i kart . Midlertidig stengt: Stengt.


Få oppdaterte veg- og trafikkmeldinger, vær- og føremeldinger og se trafikkflyt i sanntid. I kartet finnes også en ruteplanlegger. Trygg Trafikk arbeider for å oppnå best mulig trafikksikkerhet for alle og er den eneste aktøren som kun arbeider med trafikksikkerhet i Norge. Jernbaneverket har nå fullført en utredning om framtidig areal- og sporbehov i Nedre Buskerud. Ny stasjon på Lierstranda, mer kapasitet på . Dette nettstedet benytter informasjonskapsler(cookies).


Siden det har vært så mye trafikk i dag, kan vi kanskje håper på at det blir litt. Statens vegvesen og politiet i Buskerud. Er det noen som vet hvordan jeg får denne funksjonen til og virke?


Har trykt på knappen for trafikkmeldinger, men ingenting skjer. NRK vil sende viktige trafikkmeldinger som bryter gjennom andre sendinger. De fleste DAB-adaptere til bil som selges per i dag har ikke funksjonalitet til å ta inn trafikkmeldinger. Vinterlagring Bobiler Buskerud. RDS er mer enn trafikkmeldinger på bilradioen.


Weather forecast forSøndre Skusta Lier (Buskerud). Dermed blir det normal trafikk på Ei fire felt gjennom Vestfold i. Her finner du nettadresser, viktige telefonnumre og annen nyttig informasjon om buss-, ferge-, tog- og flytilbudet i Norge. Med Waze vet du alltid hva som skjer på veien.


Du vet kanskje hva som går kjappest til vanlig, men Waze gir deg beskjed om kø, veiarbei politikontroller, . På , legges det jevnlig norsk tur trafikkmeldinger , bilder fra webkamera.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg