torsdag 31. mai 2018

Tysk interaktive oppgaver

Ordboka vil være til stor hjelp når du skal gjøre disse oppgavene. Copyright: Getty Images. Adjektiv eller verb i preteritum? Hver oppgave har et nummer, etterfulgt av en til fem stjerner, som antyder nivå: fra svært enkelt og viktig til mer komplisert (og ikke like viktig for alle). Selvrettende tyskoppgaver.


Brügge har laget en nettside med interaktive oppgaver for begynner- og litt mer avanserte tyskelever. Etter russisk er tysk det mest utbredte språket i Europa. Nesten 1millioner mennesker har tysk som morsmål.


I norsk skole er tysk det vanligste 2. Grammatikk og språkøving for tysk I, tysk II og for tysk på ungdomstrinnet. Grammatikkdelen består av teori og interaktive oppgaver med umiddelbar respons. Elevnettstedet gir deg tilgang til innleste versjoner av alle tekstene i læreboken, i tillegg til et stort utvalg interaktive oppgaver knyttet til læreboktekstene. Gjenta oppfordringene fra oppgave a og b, denne gangen med stor innlevelse . Kort om kapittelstrukturen i NDLA tysk 1. Nyttig lesing for lærere!


Ulike interaktive gloseoppgaver med gloser fra hele kapitlet. Ulike aktuelle tema med filmer og oppgaver. Interaktivitet , Oppgave : Muntlige oppgaver til leksjon 1. Stoff om de ulike delstatene i Tyskland , med oppgaver. Deutsch für dich ( tysk for deg) er et nettsamfunn som tilbyr mange muligheter til å. Der kan medlemmene finne øvelser og interaktive læringsspill for alle.


Et søkefilter hjelper deg å velge egnede oppgaver for ulike språknivåer, temaer, . Oppgaver med opptaksfunksjon vil gi elevene mulighet til å bli vant til å høre sin egen stemme snakke tysk. Siste kapittel er viet fester og høytider. Du kan lage notater, markere teksten, søke og forstørre bilder. I tillegg finner du arbeidsark og interaktive oppgaver.


Thank you very much for downloading tysk grammatikk oppgaver. Her finner du alt fra filmer, lydklipp og interaktive oppgaver. Oppgaven inneholder notater og regler for grammatikk til tysk på nivå 1. TYSTysk økonomisk språk. Skriftlig skoleeksamen avholdes . Der finner er flere ressurser (blant annet oppgaver ) til hver episode.


Die Teilnehmer lernen auf eine spielerische, interaktive Weise . Kurset består av varierte interaktive oppgaver med fokus på de språklige ferdighetene. Tysk ordbok (Fleksibind) av forfatter Helge Parnemann. Gratis nettressurs med interaktive oppgaver og øvelser som gjør at elevene får mer ut av ordboken, . JETZT 8-er Cappelen Damms splitter nye tyskverk for ungdomstrinnet Jetzt handler. Tyskkurs med Lingua Planet er et komplett, nettbasert tyskkurs for deg som vil.


Under arbeidet med de interaktive oppgavene til et tema kan du hente fram. Orddrillen består av multiple choice- oppgaver og er toveis: norsk - tysk eller tysk. I gruppeøvelsene arbeider vi interaktivt.


Delvis beskjeftiger vi oss med å. INTERAKTIVE SIDER (LETT). I JETZT lærer elevene å si noe på tysk om framtidsplaner, om tysk historie og. Omvendt undervisning: tema- og grammatikkfilmer med interaktive oppgaver.


Til noen bøker er det også lagt inn noen interaktive oppgaver , f. Kommentarer – på norsk eller tysk – mottas med glede. I noen språk, som arabisk, engelsk, tysk dagger kotlin tutorial øst spansk, står den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg