fredag 18. mai 2018

Tiervenner

Naturfagserie for barn. Ved å arbeide med dem på mange ulike måter og ved å ta i bruk ulike sanser og . Tiervennene er viktige å automatisere for elevene. Jeg har brukt det til min andreklasse når vi har jobbet med å automatisere tiervennene. Emmas pappa prøver å få jobb på Lekefabrikken. Skal han få jobben, må han løse oppgavene han får fra sjefen Katarina.


Super Simple Songs - Duration: 2:42. Jeg pleier å bruke hender og fingre for å visualisere tiervenner , og for å bygge en god forståelse av at syv er det samme som fem pluss to. Kortene legges i en pyramide med bildesiden opp. Det er om å gjøre å sitte igjen med så få . Der er teksten skrevet med både små og . Dette opplegget er en del av MATEMATIKK 1-– Oppgavekort samlepakke. Her er en sang om tiervenner med melodien tyven, tyven.


Denne Pinnen ble oppdaget av Harriet Gjermstad. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Her får du øveark til temaet kjøp og salg. Det krever at elevene har automatisert tiervennene. Utforsking av tiervenner.


Du må oppdatere nettleseren din, bruke en annen nettleser eller laste ned appen vår for å se videoen. Leksjonen handler om tiervenner. Her kan du øve på tiervenner. Kristoffer K - Sang om tiervenner (video).


TIERVENNER - TIPS OG OPPLEGG. Her er mange forskjellige øvelser hvor elevene . Kortspill: Svarteper med tiervenner. Tre en blomsterpinne i trehjulet.


Bruk gjerne lim for bedre feste. Velg et tall som din figur representerer og tre riktig antall rørperler på pinnen. Er utstrakt bruk av strategitenkning fornuftig i tidlig fase av matematikkopplæringen? Trill en terning annen hver gang. Finn kaninen som er tiervennen til det du fikk på terningen.


Kryss ut kaninen med din farge. Det to store lappene skal dere sammen. Grip Addisjon – tiervenner , hundrervenner, tusenvenner. Fra treervenner til tiervenner.


Velg mellom fire ulike måter å visualisere oppgavene på. Her finner du lenker på noen spill som vi har tenkt å bruke når vi øver på tiervenner. Sist endret: aldri Forfatter: Marianne Bergersen. Og også slik i neste stykke, det vil jeg si at blir 205?


På oppgaven med hadde gutten min . Vi har definert hva pluss og minus betyr, og startet så smått å . Hvilke tall blir ti til sammen. Match tallene til høyre med tallene til venstre. Learn with flashcards, games, and more — for free. For vi er tiervenner vi. Jeg heter og jeg leter og jeg leter.


Tell fra det største tallet. Tusind tak for links til spil om tiervenner ! Dalsgrenda Montessoriskole. No photo description available. De skal regne, lage film og ta bilder. Arbeidet settes sammen til en bok.


Elevene blir kjent med tiervenner. Legg program i handlekorg. Kunne skrive bokstaven. Subvarenr Klarer Emma å telle og pakke lekene riktig med litt hjelp fra MK-X?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg