torsdag 24. mai 2018

Nrk app fungerer ikke samsung tv

De fleste smart-TVene styres ved hjelp av ulike apper, ikke ulikt dem man laster ned og. På hvilke smart- TV -er og TV -mottakere fungerer NRK TV appen? Distributør, Produktmodell, App versjon, Lansert. Hei Får ikke lenger åpnet NRK app eller NRK super app fra min LG smart tv. Kristin Ommundsen to NRK.


Har vært sånn en ukes tid. Når jeg prøver å åpne appen kommer jeg bare til logoen, og ikke. Se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter. Det finnes også egne kategorier for barn og familie med innhold som . NRK gir deg kjapp oversikt over nyhetsbildet og det som interesserer deg.


I helt ny innpakning kan du oppleve Norges bredeste nyhetstilbud - fra siste . Her finner du app som muliggjør avspilling av NRK Nett- TV på Samsung Smart- TV. Appen er ikke støttet av NRK. Andre Samsung - apparater fra samme periode vil også kunne fungere.


ENKELT: NRK nett- TV -appen vil ikke imponere noen på. Etter en uke sammen med appen, kan vi bekrefte at den fungerer brillefint. Jeg finner en plass man kan laste ned apper. Det ser ikke ut som utvalget er det største.


Nrk har jeg søkt etter, men ingenting kommer. AnonymBruker skrev: Klarte ikke å vente så tok en til. Direkte- TV er borte, alle kategorier ligger etter hverandre nedover, . Nå trenger vi din hjelp til å teste forbedringene i NRK TV for iOS. Så hvorfor forandre på noe som fungerer ? Nå har Samsung gitt Tizen nytt liv i TV - verdenen, og satser tungt på.


Utover essensielle apper som og Netflix, samt noen lokale apper i form av NRK TV har ikke Panasonic veldig . Nrk app samsung tv virker ikke. Men så langt har de populære NRK - appene glimret med sitt fravær på. TV - og spillkonsollvariantene tilby NRKs kanaler som direkte- TV ? TV - en og dermed kunne unngå NRK -lisensen slik den fungerer i dag? Hvorfor er det noen TV -kanaler som ikke er tilgjengelig i appen? RiksTV- appen og inn i NRKs app når jeg spiller av TV -programmer fra NRKs kanaler?


Dette betyr altså at det heretter vil dukke opp en NRK TV - app i. Fixit tok ned Galaxy Fold-sak etter Samsung -press. Apple TV er for øvrig ikke alene om dette tilbudet. Gå inn i app store og last ned NRK , TV Sumo, DPlay og Viaplay. Lær om hvordan du konfigurerer TV -en, endrer innstillinger og bruker de nyeste appene , teknologien og funksjonene.


Den kobles til TV -en og det trådløse nettet du har hjemme,. HBO og NRK – og med et par tastetrykk kan du strømme filmer og TV -serier direkte på TV -en din. Gjennom Get-appen og Get nett- tv får du nå tilgang til TV -arkivet, direkte TV , filmer,. Det er altså ikke noe galt med innstillingene dine som forårsaker dette, . Hvis du ikke finner TV Sumo her, må du oppdatere programvaren på boksen din.


Den finner du ved å søke på Sumo i Samsung Apps. NRK nett TV , TVSumo, TVNorge og alle de andre TV kanalene du har. Nyheter, videoer og spennende artikler. Det er veldig enkelt å se på NRK nett- TV på Wii U. Dessverre er det ikke undertekster på opptakene, men de er der når du ser på direktesending. Med Altibox-appen på mobil og nettbrett trenger du ikke gå glipp av noe!


NRKs nett- tv er bare et enkelt steg unna for oss nordmenn i utlandet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg