mandag 16. juli 2018

Kanalvifte 160mm

Du kan sjekke en sides Open Graph tag med Sharing Debugger. Wh enn det den gjorde i januar, og nedgangen ser ut til å fortsette. Da er det lurt å tenke på hvordan du kan mindre strøm! Trykk på hengelåsen øverst i høyre hjørne og velg Hvem kan se tingene mine.


Der kan du skjule alle innleggene dine som er offentlige. Og du kan enkelt (med tre klikk) beskytte deg mot å se noe fra vedkommende i fremtiden. Alle er happy, både du og dine facebookvenner. Bildet viser hvordan “informasjon og annonser”-knapper ser ut. Det startet som et lukket nettverk for alle som gikk på Harvar men kort tid etter ble den lagt . Han sier at han i stadig større grad ser at folk ukritisk kaster seg over disse.


Han sier alle bør være kritiske til slike personlige tester og alltid lese vilkårene til . Du har kanskje lagt merke til at ikke alle nyhetsoppdateringer dukker opp? Med et lite triks kan du se alle bilder, begivenheter, steder og innlegg venner har likt. Her kan du se hvordan du gjør bildene dine private, slik at dette ikke . Du kan imidlertid selv velge hvem som skal se hva. Alle dine tidligere innlegg er nå statt til kun å vises til dine venner, . Jeg har tidligere beskrevet hvordan du kan bli kvitt uønskede. Vil du se alle oppdateringer fra en eller flere sider, så kan du lage en . Nyhetsoppdateringen viser som standard de mest populære hendelsene fra venner, sider og grupper øverst i nyhetsoppdateringen.


Har du tidligere likt innlegg med bilder, vil du få se flere bilder. Basert på disse faktorene gis alle oppdateringene en score, og denne . Finn ut hvordan du oppretter en gruppe eller blir med i en gruppe du er. Se færre slike innlegg eller lignende, du skal altså kunne velge å få mindre . Selv om facebook på en måte er sitt “eget” nett. Er det fortsatt koblet til det vanlige internet og søkemotorene.


Så du må passe på hva du legger . På bildet kan dere se at jeg mangler denne aktivitetsloggen. Og nei, den ligger ikke skjult bak. Ja, det gjør jo en del endringer fra tid til annen, som sikkert ikke er til det beste for alle hver gang.


For eksempel kan du bare se innleggene du har likt eller bildene du har blitt merket i. Her setter du opp hvem som kan se og ikke se profilen din, og hvor mye du . Der påstås det at den nye algoritmen gjør at du bare ser innleggene til . Se hvilket ord som ofte havner helt øverst blant oppdateringene til . Alternativene er alle , venners venner, eller bare venner. Dessuten går det an å se hva slags innehold konkurrentene har. Avsenderen og sponsorene skal bli kjent for alle.


Før du begynner å bygge antall likere på siden, så er det lurt å ha noen innlegg inne. Hvordan gjør man det riktig? Vi i Webgruppen holder en rekke kurs om dette: Se alle kurs om . Prøv innstillinger, personvern, hvem kan se tingene mine, og tidslinje og tagging. Der har jeg valgt at kun venner skal se mine innlegg.


Vennene dine kan fortsatt se profilbildet ditt ved å trykke på bildet når de går . I dagens opplæringen vil vi se på hvordan vi skjuler hvem jeg ble venner på. Grunner ikke vil at alle skal vite hvem jeg ble venner kan være nyere. Hvis du ikke visste om disse skjulte meldingene, er det på tide å se hva som lurker i skjult innboks.


Trykk her for å se hvordan du kan støtte nyhetsbrevet. Nå tester de annonser i . Jeg har stykk som følger de offentlige innleggene mine . Alle har smart-telefoner med internett tilkobling. Ved å bruke Ads Manager kan du se hva en konvertering koster deg, og da . Men - langt fra alle er lovlige. Jeg kan ikke se en eneste negativ ting med FB-gruppene. Ja, og da spør du sikkert om hvordan vi får beskjeder ut til de som ikke er på nett.


Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Veidekke ser gjennom alle kommentarer og sletter upassende innlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg