mandag 16. juli 2018

Rabatt nsb

Hos oss får du fleksible ordinærbilletter og gunstige periodebilletter. I tillegg tilbyr vi blant annet Miniprisbilletter og ekstra rabatter til en rekke passasjergrupper. Få en oversikt over rabattene vi tilbyr og informasjon om våre ulike type billetter, som periodebillett, Interrail og Minipris. Elever og hjelpepleieelever innrømmes rabatt mens de går på skole.


I forbindelse med skolegangen må elevene ikke motta lønn eller annen godtgjørelse. Tipseren Andreas har et bra tips for hvordan togbilletten kan gjøres litt billigere - alle monner drar når kreativiteten er på topp. Sjekk hvordan Andreas får mest . Meld deg inn i Choice Club og få rabatt på reiser med NSB. Avtalen omfatter reiser med NSBs tog i Norge og Oslo-Gøteborg, men ikke togreiser lokalt . Denne kan kanselleres og refunderes til og med avreisetidspunkt. Vi gir rabatt til blant . Togpendlerne kan glede seg over prosent rabatt på NSBs månedskort.


Det er bare én hake ved regjeringens forsøk på å motivere enda . For det andre gjelder ikke denne rabatten på . Når man reiser ti personer eller mer, kan man sende en e-post eller ringe . Spar mer hos favorittbutikkene. Hundrevis av nye rabattkoder og tilbud hver uke. Trenger hun ledsager på toget, får også ledsageren rabatt på billetten mot å vise fram et. Personar som har skaffa seg bil med støtte frå folketrygda har rett til prosent rabatt på enkeltbillett for kjøretøy på fylkes- og riksvegferjer når bileigaren er med.


Du får rabatt sammenlignet med voksenpris. Rabatt gis kun om du deltar i ordinær undervisning, ikke ved spesialkurs eller. Flyansatte har som regel gunstige rabatter på flyreiser. Barn, studenter, honnør og personell i førstegangstjeneste får halv pris på alle bussbilletter unntatt Kombibillett.


Alle som reiser med rabatterte billetter, . Tilleggskjøp av rabatterte busskort ved bruk av NSBs mobilbillett (periodebillett dager på mobil). Togpassasjerer som reiser med . Engangsrabattbevis - Firmaavtale. Gyldighet: Rabatt :. NSB kombinasjonsbillett.


Tar han med seg fruen får han i tillegg familierabatt. Ansatte i private bedrifter, fylkeskommuner og kommuner har i mange år kunnet kjøpe rabatterte togbilletter, opp mot prosent billigere enn . Frp-statsråd Ketil Solvik-Olsen vil ikke love pendlerne på Gjøvikbanen billigere månedskort. Men han lover å følge med. Vi er online hverdager 8-16. Twitre med oss så får du svar.


Ta toget direkte til Hunderfossen Familiepark, og få rabatt på . Det gir dyrere togreiser for mange. Blant annet gir det tidligere så populære kundekortet nå kun prosent . Hilsen redaksjonen, ung. Som norsk utenlandsstudent har du rett på rabatterte priser på bl. Lånekassen får også rabatt hos NSB. Jerven Rescue-duk og Jervehi (begge orange).


Bestill togreisen på nsb. Personer over år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før år, vil du . Timekspressen, Nettbuss . Dagbladet): For fem år siden måtte Johannes Kvalsvik fjerne beinet på grunn av kreft, og siden har den år gamle fiskeren vært ufør. Der står følgende punkt: . For honnørrabatt gjelder rabatt på full pris.


Tilbudet er uavhengig av reisestrekning, dvs at det . Husk at billetter med UngVoksen- rabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg