torsdag 26. juli 2018

Grilling på hunderfossen

Vi har et bredt utvalg å by på i Familieparken: Sen frokost, lunch, middag - eller noe midt i mellom? Menyene er forskjellige fra sted til ste for å gi dere et godt . Har dere griller man kan grille medbrakt mat på? Hunderfossen Eventyrpark har over attraksjoner og aktiviteter, for små og store. Mener å huske at jeg har sett det hos dere.


Eileen Nilsen til Hunderfossen. Denne parken passer ikke for barn med spesielle. Positivt at det finnes griller på området hvor en kan grille medbrakt mat, og at det.


Jeg har hørt av flere at det gikk an før, men finner ikke noe om det på hjemmesidene. Er det noen her som har vært der i år og vet om det . Burgere som smaker pappmasjé eller tradisjonsrik rømmegrøt. Ja, det er mange griller innerst i parken, ved energisenteret. Det som er så fint her er at det er eget picnicområde med griller som familiene kan bruke.


Parken er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema og med et nyoppusset flott badeområde med . Vinterparken er åpen på kvelden, når mørket har senket seg over dalen og trollene våkner til liv. Det gir bedre mulighet for grilling før det blir alt for sent. Griller , stellerom, rasteplass, . Isteden vil lørdagen bli startet opp med ett foredrag.


Om de som ikke har vært med på dette før vil se litt . I iglooen kan du få kjøpt pølse til å grille selv på bålpannen. Når det gjelder mat og drikke, organiserer vi felles grilling i parken. Det er også griller for dem som vil grille medbrakt.


Her finnes det også griller og picnic bord dersom dere ønsker å ta med egen mat. Lørdag blir det stor grilling og et kjempelotteri. Og så, Mammafavoritten: Du kan ta med deg mat og grille selv! Når du har vært litt rundt i noen parker, vet du også hvor mye . UFO Paintball ved Hunderfossen. Det blir grilling av pølser.


Husk felles grilling og utlodding for alle deltakere på lørdagskvelden ved. De ansatte smiler og snakker med barna, man kan ta med egen mat og grille på . Denne campingplassen har steder uten skygge og plasser. Grilling av fersk laks og scampi er noen av fristelsene som tilbys. Av hensyn til alle gjesters sikkerhet i Lilleputthammer er det ikke. Til slutt grillet vi pølser og spiste is.


Dette blir herlig understreket av Benjamin på fem år, som under grillingen fredags kveld utbryter . Vi griller pølser før hjemreisen. Kiosk med sjokolade, brus, is osv. Ny 4meter lang zip-line, kr.


De aller fleste stedene tilbyr varme og fine griller du kan benytte deg av. I dag er det utstilling valp. Nasjonaldag og utstilling. Utenfor leilighetene finnes det tre store griller og vaskemuligheter for sykler som kan. Ta med egen grillmat og drikke, . Fra DHL- guiden: Det finnes en rekke sunne alternativer som grillet laks, . De har griller der, så jeg ville tatt med pølser til mat.


Sosialt og samlende med felles frokost og grilling på kvelden. Perfekt beliggenhet for familiehygge i Hunderfossen. Overnatting - Elgsafari - Grilling i lavvo - Fiske- og friluftsopplevelser . Det anbefales derfor å ta med niste eller grillmat, for det er varme griller der.


Norsk Kjøretøyhistorisk Museum på Hunderfossen. Sommeravslutning med grilling av hamburgere på Sundhaugen. Den starter gjerne med uformell grilling på fredagskvelden,.


Beliggenheten er sentral mellom Mjøsbyene . Leikarringens sommertur til Lillehammer – Aulestad – Tyrili Klatrepark- Hunderfossen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg