tirsdag 17. juli 2018

Krydderkake kulturmelk langpanne

Saftig krydderkake med kulturmelk. Krydderkaken er stanset ut. Kaken inneholder ikke egg, og deigen er rask å røre sammen.


Enkel oppskrift på krydderkake i langpannekake som smaker av deilig krydder, og holder seg saftig lenge. Perfekt når du skal servere kake til mange. Til denne krydderkakeoppskriften trenger du en stor langpanne , x cm. Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen.


Oppskrift på krydderkake med sjokoladeglasur. Eh, det var krydderkake jeg mente” var tilbakemeldingen mor fikk da. Den er suveren å ha med i alle sammenhenger hvor en langpanne er . Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Kefir gjør kaken ekstra saftig. Denne er enkel å bake med surmelk.


Kaken stekes i langpanne , og den er drøy. Sett stekeovnen på 1grader og kle en stor langpanne med bakepapir. Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for. Hell deigen over i en langpanneform dekket med bakepapir og fordel . Marias hemmelige triks for å få krydderkaka ekstra saftig, er å bruke kulturmelk i stedet for melk. Forvarm ovnen til 1°C.


Hell så kulturmelk og det smeltede og avkjølte smøret opp i bakebollen, sammen med alt . Doble oppskriften og stek i to former (eller liten langpanne ) hvis du skal . Dette er en saftig og god kake med julens smaker! En ujålete og enkel, men også smaksrik og saftig krydderkake med masse god julesmak. En saftig langpannekake med smak av krydder og sjokolade. Kulturmelken gjør den utrolig saftig, selv en dag eller to etter den kommer ut av ovnen.


Tante sin nydelige krydderkake i langpanne med krem. En enkel og saftig langpannekake uten egg. I tillegg er den ypperlig ta opp av frysen nr det plutselig kommer uventet besk. Rør sammen kulturmelk og natron.


Skal bake en kake og ha med på kontoret til bursdagen min neste. Stekes i langpanne 30×cm. Blant alt det tørre i en bolle. Rør i kulturmelken litt etter litt, så det . Men nå har jeg tid til å dele denne oppskriften på en deilig langpannekake ! Hell røren i en smurt og strødd langpanne og stek på. Kaken lages med kulturmelk , og deigen skal bare røres raskt sammen.


Gjør klar to smurte brødformer, eller er liten langpanne. Ta mel sukker kulturmelk ,skummet melk og smør og bland det sammen. Den er sukkerfri, glutenfri, saftig, proteinrik og veldig smakfull – akkurat som krydderkake skal vere.


Tilsett rosiner og krydder. Med dei typisk pepperkake-krydderene . En kake gir kakestykker. Visp sammen margarin, egg og kulturmelk. En nydelig kake som kjapt lages i langpanne.


Slik blir den tørre, kjedelige langpannekaken saftig og god. Når du skal bake kake til mange, enten det er dugnad i idrettslaget, foreldremøte i barnehagen, fredagskaffe på jobben eller til barneselskapet . God kake ble det på meg, enten det nå var kulturmelk jeg fikk eller extra. Hell i smurt stor langpanne og dryss på rosiner og hakkede mandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg