onsdag 22. juli 2015

Adjektiv tysk oppgaver

Et intelligent menneske løser vanskelige oppgaver. Adjektiv som predikativ. Sind alle Frauen so klug? Bufret Oversett denne siden Linkliste. Oppgaver til adjektivsbøyningen.


I tysk har adjektivet et mer innvikla bøyningssystem enn i norsk. Lær om ordklassen adjektiv. En kollega lurte på om jeg kunne anbefale noen selvrettende tyskoppgaver – så her kommer en liten oversikt over noen jeg har trua på.


Lister, regler og masse nyttig å vite om adjektiv på tysk. På tysk kan adjektivet brukes på to måter:. Trenger et lite puff når det gjelder tysk grammatikk her. Jeg er bare litt usikker på om jeg gjør dette riktig. Preposisjoner med genitiv.


Substantiverte adjektiv. Gradbøying av adjektiv. Verb – presens futurum. Bruk minigrammatikken og forklar bruken av adjektivbøyning på tysk. INTERAKTIVE SIDER (LETT).


Norsk nettskole - Hva er adjektiv ? Leif Harboe › Videos ▶ 19:19. Kunne hilse, sprre og svare om hvordan det gr Lekser, Gjr oppgave og fra tenk selv. Det er en svært sentral del av språket, og gjør det mer levende. I det tyske språket skiller en mellom . Språk, LEKER OM SUBSTANTIV OG ADJEKTIV , 5-10.


Kreativ Undervisning , Språk,. I forelesningene blir det tyske formverket (artikkel- substantiv-, adjektiv - og verbbøyning) og dets funksjoner gjennomgått og forklart. En skriftlig oppgave på ca. Discover all the projects and collaborations that involve our Group.


Mål: Eleven skal kunne vite hvordan man bøyer adjektiv på nynorsk. Ungt Entreprenørskap blir det ikke tysk onsdag. Elevene skriver opp et antall gloser (for eksempel fem) på tysk fra den aktuelle leksjonen. Hvilke oppgaver har dere bedt om hjelp til av veilederne deres? Lyttetekst med oppgaver : Liebes Tagebuch!


Tysk for ungdomstrinnet. Matte: Gjør nye oppgaver på utdelt prøveark i geometri. Eg kan bøye adjektiv etter substantiva dei står til. Dokument med tysk grammatikk. Denne årsplanen ligger til grunn for undervisning og vurdering i tysk for 9. Tabell 8: Typer adjektivbøyning i norsk, polsk, engelsk og tysk.


Her er en komplett liste over . Selv om antallet oppgaver og artikler konstant øker, er det fremdeles et . Fra perfektum til preteritum. Finn ord og uttrykk fra teksten. Før var tysk det (stor, språk) . Der ligger det en bunke med oppgaver for hvert lag.


Gjennomgående plan i tysk for 8. Ord som beskriver deg: La en elev i . Glosetema: Kroppen, klede, butikk (kjøpe klede), adjektiv for å beskrive kropp . Picture of Children from La Boca . Som i moderne tysk , styrte også preposisjonene ulike kasus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg