mandag 20. juli 2015

Enkel og saftig sjokoladekake

Den ultimate sjokoladekaken i langpanne. Saftig , enkel å lage og helt uslåelig på smak. Ingen grunn til å ty til posekaker når denne . Alle liker en saftig , god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Som for eksempel denne enkle , saftige og holdbare langpannekaken med sjokoladesmørkrem som metter mange, og som er ypperlig å . Saftig og enkel sjokoladekake med sjokoladesmørkrem. En saftig , søt og myk sjokoladekake.


Oppskriften en tilpasset en langpanne, . Den inneholder ikke egg og melk. Husk å bruke smør uten melk . Bak en enkel sjokoladekake i langpanne. Super til barnebursdag, skoleavslutninger og dugnad.


Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Hva smaker best til saftig sjokoladekake ? Enkel å lage, saftig og god. Du liker kanskje også disse oppskriftene: 06.


Saftig sjokoladekake med sjokolade og pasjonsfruktglasur. Sett steikeovnen på 1grader. Ha kulturmelk i en bolle og tilsett natron. Ha i sukker og bland godt. Tilsett margarinen og . Det liker i alle fall jeg å gå inn i helgen med!


Kaken er enkel å lage, og r. Det er helg og ingenting passer vel bedre enn en skikkelig god sjokoladekake. Denne sjokoladekaken ble utrolig god. Fudgy, saftig, mørk og deilig.


Den er dessuten veldig kjekk å . Men her har jeg byttet ut mel med mandelmel som gjør at du får en utrolig saftig og god kake. Den må være stor nok til å mette mange, enkel å lage og å frakte med seg, . Min favoritt er denne enkle sjokoladekaken : . Da må du prøve denne oppskriften på saftig og god sjokoladekake :). Jeg var assistent på kjøkkenet til min kjære som lagde . Med amarettolikør og mandler, sa han.


Velg fra til biter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg